Vacature (Coördinerend) Verzorgende IG

(Coördinerend) Verzorgende IG in Leiden

(Coördinerend) Verzorgende IG

 • 2023.135

Ben jij een enthousiaste en ondernemende (coördinerend) verzorgende IG? Dan zoeken wij jou voor een van onze PG-afdelingen van Topaz Overduin!

De ene bewoner maakt graag en wandeling, de ander wordt blij van muziek uit haar of zijn jeugd. In jouw werk als (coördinerend) verzorgende IG is het belangrijk om echt te luisteren naar het verhaal van de bewoners. Gelukkig krijg je daar ook de ruimte voor. Jij kent de bewoners van jouw afdeling door en door en weet precies waar zij behoefte aan hebben. Het echt gezien en gehoord voelen, dat is voor onze bewoners van onschatbare waarde. Door de liefdevolle zorg en ondersteuning die jij onze bewoners biedt, maak jij elke dag bijzonder. Als coördinerend verzorgende IG heb jij daarnaast een verantwoordelijke rol. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor bewoners, collega's, maar ook voor familie en mantelzorgers.

Op twee van de PG-adelingen van Topaz Overduin zijn vacatures voor (coördinerend) verzorgende IG. Voor de afdeling Duinroos zijn wij op zoek naar een coördinerend verzorgende IG. Voor de afdeling Elsbes zijn wij op zoek naar een verzorgende IG of een coördinered verzorgende IG, dit is bespreekbaar. Op beide afdelingen kom je te werken in een leuk en gezellig team. Met elkaar hebben julie de uitdaging om alles uit elke dag te halen voor de bewoners. Lijkt het jou leuk om je aan te sluiten bij het team van de Duinroos of de Elsbes? We nodigen je graag uit voor een kopje koffie.

Wat breng je mee?

Jij bent nieuwgierig, leergierig en creatief. Hierdoor ga jij elke uitdaging graag aan! De bewoners staan voor jou op nummer één. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat onze bewoners de zorg en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben en verdienen. Met jouw enthousiasme en positiviteit weet jij jouw collega's de stimuleren en motiveren om elke dag het beste uit zichzelf te halen.

Verder blijkt uit jouw profiel dat jij:

 • In hebt een diploma Verzorgende IG/MMZ (niveau 3);
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien (dag-, avond-, nacht- en weekend)
 • Als coördinerend verzorgende IG in het bezit bent van een diploma EVV (eerst verantwoordelijk verzorgende) of bereid bent om deze te halen.

Een baan die veel biedt

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT, zoals;

 • Een salaris, afhankelijk van de functie, in FWG 35 of 40 minimaal €2.324,49 en maximaal € 3.417,15 bruto per maand op basis van 36 uur;
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met daarna mogelijk een verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een baan binnen het grootste expertisecentrum voor de ziekte van Huntington ter wereld;
 • Een ruim aanbod aan opleidingen en de kans om door te groeien binnen Topaz;
 • Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals een fietsplan;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits at Work. Met kortingen voor o.a. Bol.comcom en Zalando;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en gezond je werk kunt doen. Topaz biedt jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale -, en fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Waar ga je werken?

Verpleeg- behandel- en Huntingtoncentrum Topaz Overduin is een grote locatie gelegen aan de rand van de Katwijkse duinen. In Topaz Overduin wonen 190 bewoners verdeeld over drie doelgroepen: mensen met dementie, met psychiatrische klachten en met de ziekte van Huntington. Op de afdelingen Duinroos en Elsbes wonen mensen met dementie De 420 medewerkers van Overduin werken met passie en grote betrokkenheid en zijn gedreven om de beste kwaliteit zorg te bieden. De sfeer is er warm en collegiaal. Er is altijd iets te beleven in het pand of in de mooie tuin. Overduin staat midden in de Katwijkse samenleving. Dat merk je bijvoorbeeld aan het grote aantal vrijwilligers (ongeveer 260) dat binnen Overduin actief is. Topaz Overduin is wereldwijd het grootste expertisecentrum voor de ziekte van Huntington en heeft het Topcare predikaat voor Huntingtonzorg. Dit geeft aan dat we niet alleen investeren in onderzoek en innovatie, maar ook nieuwe behandelmethoden ontwikkelen, samenwerken in de keten (bijvoorbeeld met het LUMC) en kennis delen in de sector.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. Alleen als we weten wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij hen past. Ook het hele leven van onze medewerkers is belangrijk. Als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kun je echts iets betekenen voor de bewoners/cliënten. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling. We zijn een ambitieuze organisatie. We specialiseren ons steeds meer in zorg en behandeling voor mensen met een complexe zorgvraag. We zetten in op sociale én technologische innovatie door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de verdieping van de kennis die nodig is voor de best mogelijke zorg en behandeling.

Dat laten we aan jou. Ben jij na het lezen van deze vacature overtuigd dat jij en Topaz bij elkaar passen? Solliciteren kan snel en makkelijk zonder cv en motivatiebrief. Toch liever solliciteren met cv en motivatiebrief? Dat is natuurlijk ook een mogelijkheid. Maar ben je na het lezen van de vacature nieuwsgierig geworden en zit je nog met vragen of heb je twijfels om te solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd open om vragen te beantwoorden en nemen de twijfels graag bij je weg! ) vertelt je graag meer. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je appen of bellen met onze Recruiter Sylvia van Rijn ).


Topaz

Functie:coördinerend verzorgende ig
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2324 – 3417
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. (Coördinerend) Verzorgende IG Topaz 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures