Vacature | Horecamedewerkers

| Horecamedewerkers in Noordwijkerhout

Poffertjesbar huren? Een Échte BelevenisVers gepopte popcorn van PopfunTastyTosti unit huren? Een échte belevenisTortillaWraps kraam huren? Een Échte Belevenis

Horecamedewerkers gezocht voor de Keukenhof

Voor het mooiste lentepark van Nederland zijn we met spoed op zoek naar nieuwe horecamedewerkers. Het liefst scholieren en studenten tussen de 17 en 22 jaar, maar ouder kan eventueel ook. Als je maar enthousiast en flexibel bent. Als je maar de hele dag de mouwen kunt opstropen én daarbij kunt blijven lachen.

Ben je de hele periode fulltime beschikbaar? Super. Kun je een paar dag(del)en in de week? Ook super. Liever alleen in het weekend of juist vooral doordeweeks? Check, check. En vind je het leuk om tijdens feestdagen te werken? Geweldig!

Alles is bespreekbaar. Als we maar vooraf duidelijkheid hebben. Voor iedereen wel zo prettig werken.

Bakkers en andere verse krachten

Ervaring in de horeca is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk; je krijgt sowieso een training voordat je aan de slag gaat in de Poffertjesboerderij, het Crêpeshouse of in het Stroopwafelhuis. We hebben trouwens niet alleen bakkers nodig, maar ook andere verse krachten. Hieronder ons menu aan openstaande vacatures.

- Poffertjesbakker
- Stroopwafelbakker
- Crêpesbakker
- Horecamedewerker 2.0
- Kassakanjer
- Snoepchef
- Suikerspin- en popcornmaster

Je komt in dienst bij Dutch Food Concepts. Dit lekkerste bedrijf van Nederland is niet alleen actief op de prachtige Keukenhof, maar door heel Nederland, zelfs over de grens. Wij verzorgen smakelijke cateringconcepten voor beurzen, festivals en andere evenementen. In dat licht is het goed om te weten dat ons bedrijf groeit en bloeit als een bloemenveld in het voorjaar. Daarom rekenen we erop dat je ook na de sluiting van Keukenhof bij ons aan de slag kunt blijven. Als de samenwerking van beide kanten bevalt natuurlijk, dat spreekt voor zich.

Zo, wat dacht je ervan? Zin om ons team te versterken, om te beginnen in het mooiste park van Nederland? Mail , via . Heb je wel eerst nog wat vragen? Bel dan vooral even naar .

Horecamedewerkers gezocht voor de Keukenhof

September Beursmaand

September voelt, waarschijnlijk voor veel bedrijven, als een start van het nieuwe seizoen. Je medewerkers/collega's zijn weer fris en fruitig teruggekomen van een welverdiende vakantie. Ook ons team is gedurende de schoolvakanties niet compleet geweest, maar het gevoel van een nieuwe start ervaren wij zelden. De maanden juli, augustus en september staan vol met de leukste events, festivals en beurzen, net zoals alle andere maanden.Functie:horecamedewerker
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. | Horecamedewerkers Dutch Food Concepts 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures