Vacature (Senior) intercedent Alphen aan den Rijn/Leiden

(Senior) intercedent Alphen aan den Rijn/Leiden in Leiden

Beschrijving

Ben je toe aan je vervolgstap binnen Randstad Groep Nederland? Lees dan snel deze vacature door van Tempo-Team Alphen aan den Rijn/Leiden.

Manager Michael van der Heijden is op zoek naar een ervaren medewerker, die als zijn rechterhand kan fungeren. Het is dus een perfecte (tussen)stap om door te groeien. Je werkt als (senior) sales intercedent voor de marktunits Alphen aan den Rijn en Leiden. De vestiging in Alphen aan den Rijn is een vestiging met +- 20 klanten, in Leiden is het een startende unit met ongeveer 5 klanten. Je bent verantwoordelijk voor 1 vestiging, in het gesprek word er gekeken of dat Alphen aan den Rijn of Leiden is. Voor de andere vestiging heb je coördineerde rol en ondersteun je je collega’s.


Het team

Je komt te werken in een vrij nieuw team waar Aron Streng nu ongeveer 1 jaar in dienst is, Cheryl Jansz in midden augustus gaat starten en Sophie van Koert 1 oktober gaat starten. Het is dus een nieuw team waarbij je gaat meewerken maar ook de kar moet gaan trekken (denk hierbij aan bijvoorbeeld het inwerken van collega’s). Een duidelijke verdeling wie op welke vestiging gaat werken, moet nog gemaakt worden.

Waar ga je werken?

Je werkt dus voor de vestigingen van Tempo-Team in Alphen aan den Rijn en Leiden. In overleg met het team bepaal je waar je zit. Het is ook mogelijk om een dag thuis te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Zoals eerder beschreven is de manager op zoek naar een ervaren collega. Je zou bij goed functioneren eventueel het seniortraject kunnen ingaan. Daarnaast is het ook mogelijk om bij goed functioneren nog verder te kijken wat er mogelijk is (denk hierbij aan bijvoorbeeld een potential traject).

Werkzaamheden
 • Je bent de kartrekker van het team, waarbij jij de koers bepaalt.

 • Je krijgt veel vrijheid vanuit Michael. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om verantwoordelijk te zijn voor een weekstart of een maandelijks sales event van de regio te begeleiden.

 • Mocht je op de vestiging van Leiden komen ga je veel (koude) acquisitie doen. Je leert je collega’s hoe je dit als de beste kan doen!

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!Functie:(Senior) intercedent Alphen aan den Rijn/Leiden
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via mariette.croon@randstadrisesmart.nl of 31622209888. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. (Senior) intercedent Alphen aan den Rijn/Leiden Tempo-Team 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures