Vacature 19c26 Senior SAP Basis Consultant

19c26 Senior SAP Basis Consultant in s-Gravenhage

Shared Service Center-ICT (SSC-ICT) Senior SAP Basis Consultant

Senior SAP Basis Consultant

Info

Functie

Senior SAP Basis Consultant

Locatie

Den Haag

Uren per week

36 uren per week

09:28

Reageren op deze opdracht? Dit doe je op Striive.

Rolomschrijving en taakafspraken

Opdrachtomschrijving
Jij beheert en bewaakt onze hele SAP Landschap. Je voert dagelijkse controles, performance checks en benchmarks uit. Je bepaalt hierbij belangrijke indicatoren en trends. Je bent verantwoordelijk voor test- en aansluittrajecten en zorgt voor een optimale doorloop van jobs en batches. Je analyseert en verhelpt incidenten. Je stelt risico- en impactanalyses op voor wijzigingen, deze voer je door en je test het resultaat. Je administreert alle incidenten en wijzigingen in Topdesk. Topdesk houd je de hele dag in de gaten voor inkomende meldingen incidenten. Je stemt af en communiceert met de klant wat betreft de status van de meldingen en wijzigingen en ook met je interne stakeholders. Je schakelt wanneer nodig infra mensen in om je te helpen met het oplossen van een melding of incident.

Achtergrond opdracht
SAP Beheer voor de periode van 01-06-2024 t/m 31-10-2024, 36 u p/w.


Minimaal HBO werk/denk niveau met een technische- of IT- achtergrond. In het bezit van een SAP Certified Technology HANA 2.0 (certificaat). Woonachtig in Nederland i.v.m. beheeraccount. Minimaal 5 jaar ervaring als senior SAP Basis Consultant (5 jaar).

Functie:sap basis consultant
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HeadFirst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. 19c26 Senior SAP Basis Consultant HeadFirst 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures