Vacature 34d14 CD Engineer (Specialist

34d14 CD Engineer (Specialist in s-Gravenhage

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) CD Engineer (Specialist Software Ontwikkeling CD)

CD Engineer (Specialist Software Ontwikkeling CD)

Info

Functie

CD Engineer (Specialist Software Ontwikkeling CD)

Locatie

Den Haag

Uren per week

36 uren per week

12:00

Reageren op deze opdracht? Dit doe je op Striive.HBO werk- en denkniveau. Aantoonbaar op CV Via CV aantoonbare kennis van voortbrengingsprocessen rondom softwareontwikkeling. Kennis van en werkervaring met CI/CD/DevOps ook op technisch en architectuur niveau Aantoonbaar op CV (5 jaar) Kennis van en werkervaring met GitLab CI Aantoonbaar op CV (5 jaar) Werkervaring in Software ontwikkeling Aantoonbaar op CV (3 jaar)
Achtergrond opdracht Binnen DUO ICT afdeling ICT-OI is het CD team OI het serviceteam voor de DevOps teams en de ontwikkelstraten binnen de business directie OI (Onderwijs Instellingen), Haar primaire doel is uitvoeren van beheer van en ontwikkeling aan de Continuous Delivery pipelines van de DevOps teams. Secundair verzorgt het CD team OI ook de overstijgende en afdelingsgenerieke automatisering, waaronder het geautomatiseerd inrichten van omgevingen en het beheren van een aantal tools. Door deze centrale positie van het CD team OI vervult zij ook een prominente voortrekkersrol op het gebied van modernisering en het richting geven daaraan.

Functie:34d14 cd engineer specialist
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. 34d14 CD Engineer (Specialist HeadFirst 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures