Vacature Aankomend / Jr revisie tekenaar

Aankomend / Jr revisie tekenaar in Zoeterwoude

Heb jij een MBO web-niveau 3 diploma en vind jij het interessant om meetgegevens om te zetten tot revisietekeningen? Dan hebben wij een mooie kans voor jou beschikbaar!

Wat ga je doen?

Als revisie tekenaar in opleiding werk je in een klein team met 3 collega’s in dezelfde functie. In een leertraject ga jij leren meetgegevens te verwerken die worden aangeleverd door de monteurs. Dit doe je door schetsen te tekenen in Autocad, zodat helder is waar de verschillende kabels en leidingen zich bevinden. Je onderhoudt één op één contact met de monteur en/of uitvoerder bij eventuele onduidelijkheden in de door hun aangeleverde documentatie.Functie:Jr. revisie tekenaar, Tekenaar
Startdatum:2-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1750 – 2500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via c.bijker@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 04. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Aankomend / Jr revisie tekenaar Eminent Groep 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures