Vacature Account Coördinator

Account Coördinator in Leiden

Vacature: Account Coördinator (24 32 uur per week)Vacature: Account Coördinator (24 32 uur per week)

Leestijd 2 minuten |

2 maanden geleden geschreven

Ben jij een organisatorisch talent dat graag vanuit huis werkt? Vind je het fijn om samen te werken in een hecht team? En zoek je een uitdagende rol waarin je jezelf kunt ontwikkelen in een commerciële omgeving? Dan is deze functie bij The Square Mile iets voor jou!

Over The Square Mile:

Bij The Square Mile trainen we jaarlijks zo'n 2000 zakelijke deelnemers in professionele communicatie in vreemde talen. Onze klantenkring is divers, van overheidsinstellingen tot offshore en van ICT tot industriële toepassingen. Ons hechte team van dertien collega's werkt binnen een cultuur van vertrouwen, vrijheid en ondernemerschap, met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Wat ga je doen als Account Coördinator?

Als lid van ons accountteam ben jij de spil in het contact met klanten, het organiseren van trainingen en het aansturen van ons ZZP-trainersteam. Je zorgt ervoor dat onze klanten een fantastische ervaring hebben, vanaf het eerste contact tot na afloop van de training. Je werkt zowel zelfstandig als samen met collega's.

Jouw verantwoordelijkheden en taken omvatten onder meer:

 • Het zelfstandig organiseren van projecten voor 1 tot 150 deelnemers
 • Het bewaken van de voortgang van trainingen en waar nodig bijsturen
 • Het inspelen op de behoeften van huidige en toekomstige klanten
 • Administratieve taken zoals het aannemen van nieuwe aanvragen, opstellen van offertes, bijhouden van klantgegevens en evaluaties
 • Ondersteuning bieden aan collega's en samenwerken in teamverband
 • Het opstellen en nalezen van schriftelijke communicatie in het Nederlands en Engels
 • Relatiebeheer met verschillende klanten en potentiële klanten

Wat zoeken we in jou?

Als ideale kandidaat ben jij:

 • Een echte regelaar die goed het overzicht kan bewaren
 • Klantgericht en flexibel, met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Deadline gedreven en in staat om prioriteiten te stellen
 • Proactief en oplossingsgericht, met oog voor detail
 • Vaardig met ICT-systemen en bekend met Word en Excel
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift

Ervaring in de trainingswereld is een pré, maar niet noodzakelijk. Ook mensen met een achtergrond als PA, Office Manager, Logistiek Planner, Event Planner, PR Medewerker of Traffic Manager zullen zich zeker thuis voelen in deze functie.

Wat bieden wij jou?

Deze functie biedt een uitdagende parttime (24-32 uur per week) mogelijkheid om vanuit huis te werken waarbij je inspraak hebt over je werkuren. Gedurende de eerste zes maanden werk je onder begeleiding van een mentor, je spreekt je collega's dagelijks en ziet ze ongeveer twee keer per maand. Je ontvangt een salaris tussen €2.800,- en € 3500,- per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring en verantwoordelijkheden. Daarnaast bieden we vijf weken vakantie per jaar, een thuiswerktoeslag, vakantiegeld, een laptop en telefoon van de zaak, een opleidingsbudget en deelname aan ons winstdelingsprogramma vanaf je tweede jaar.

Interesse?

Ben jij de gedreven en enthousiaste Account Coördinator die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar . Het sollicitatieproces bestaat uit een online kennismakingsgesprek met de directeur en dan twee fysieke sollicitatiegesprekken met in totaal vier collega's, inclusief een assessment in de vorm van een dagplanning, dilemma's en het schriftelijk reageren op fictieve situaties in het Engels en Nederlands. Een dagje meelopen behoort ook tot de mogelijkheden.

Taaltrainingen voor 1 tot 300 mensen

Bij The Square Mile kunt u terecht voor kwaliteitstaaltrainingen van 1 tot 300 deelnemers, die we online - op afstand - of incompany − op uw locatie − verzorgen. U volgt de taaltraining dus individueel of samen met uw collega's. Geheel afhankelijk van uw leerwensen, startniveau en beschikbaarheid adviseren en beheren wij een taaltrainingstraject op maat. Wij werken efficiënt en effectief. Tevredenheid gegarandeerd tegen een prijs die verrassend aantrekkelijk is.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag.

Bel met Irene, Richard of op , mail via

Functie:account coordinator
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Account Coördinator The Square Mile 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures