Vacature Accountmanager binnendienst Pharma

Accountmanager binnendienst Pharma in Berkel en Rodenrijs

Jij bent commercieel, maar niet van de gladde praatjes en snelle deals. Jij bouwt liever aan langdurige relaties en werkt graag vanuit een onderbouwt sales plan. Als Accountmanager binnendienst werk jij met aansprekende wellness en healthcare producten voor grote spelers in de markt. 

Wat krijg jij?

Jij krijgt de geweldige kans om jezelf in een verantwoordelijke rol verder te ontwikkelen in een groeiend bedrijf. Vanaf dag 1 krijg jij veel verantwoordelijkheid. Uiteraard met een uitgebreide inwerkperiode waarbij jij de producten en klanten goed leert kennen. Het bedrijf biedt jou veel ontwikkelmogelijkheden, zowel intern als extern, door middel van opleidingen, trainingen en cursussen.

 • Daarnaast biedt het bedrijf jou een aantrekkelijk startsalaris tussen de €2800,- en €3000,- bruto per maand, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Je ontvangt ook een telefoon en laptop van de zaak;
 • Jaarlijks ga jij naar ongeveer drie a vier (inter)nationale beurzen;
 • Het bedrijf biedt een reiskostenvergoeding tot €200,- per maand;
 • Als jij de commerciële doelen haalt, heb je recht op een bonus van 10% van jouw jaarsalaris;
 • Een pensioenregeling;
 • Daarnaast krijg je 21 vakantiedagen op fulltime basis. En de mogelijkheid om er 4 bij te verdienen. 

Functieomschrijving

Je krijgt de verantwoordelijkheid over de grote klanten binnen dit farmaceutische bedrijf. Deze klanten zijn grote internationale en nationale retailers en hebben een groot effect op de jaarlijkse omzet. Je bent verantwoordelijk voor de focus van onze opdrachtgever en dat is jouw verantwoordelijkheid. Jij bent een gesprekspartner voor inkopers van deze grote partijen, maar ook met de marketingafdeling over de mogelijkheden. Jij weet klanten te binden, bent scherp op commerciële kansen en weet op basis van langdurige relaties het beste uit iedere klant te halen. Jij werkt voornamelijk vanuit kantoor, maar je bent ook vaak aanwezig op een (inter)nationale beurs of bij de opdrachtgevers langsgegaan.

Alles is op een rijtje gezet:

 • Jij gaat samen met grote retailers nieuwe private label producten ontwikkelen. Deze trajecten zijn jouw verantwoordelijkheid.
 • Je hebt te maken met bestaande klanten, maar je hebt ook de focus op het uitbouwen van het huidige klantenbestand.
 • Vraag offertes aan, maak berekeningen en onderhoud je orderportefeuille.
 • Inkoop, warehouse en productdesign zorgt voor interne briefings aan je collega's.
 • Hij is een belangrijke gesprekspartner die kan schakelen op strategisch niveau.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf maakt producten die op maat zijn gemaakt, zoals handgels, wellness- en intimiteitsproducten. De locatie van het kantoor is net boven Rotterdam, met de distributie- en productielocatie. Zo blijf je in contact met de producten en blijf je op de hoogte van alles wat er binnen het bedrijf gebeurt. Je kunt ook rekenen op een prettige sfeer binnen de organisatie, met weinig verloop.

Wat breng jij mee?

Wij zijn op zoek naar de perfecte match op vlak van persoonlijkheid. Ben jij gedreven, beschik jij over hbo-werk- en -denkniveau en hou jij wel van een uitdaging. Dan zou deze baan een hele goede match kunnen zijn. Natuurlijk zijn we wel op zoek naar wat basispunten die jij moet afvinken voor deze rol:

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je moet bekwaam zijn in Excel. Hier werk jij aanvragen en opdrachten in uit.
 • Het is een pre als jij bijvoorbeeld al ervaring hebt opgedaan in een rol op een commerciële binnendienst. Maar heb jij dat niet? Geen paniek, wij kijken echt naar persoonlijkheid en zijn op zoek naar de juiste ''cultural fit''. 

Zie jij jezelf al helemaal shinen in deze rol accountmanager? Solliciteer dan snel via de knop!Functie:Vertegenwoordigers
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Accountmanager binnendienst Pharma JUSTIN Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures