Vacature Activiteitenbegeleider

Activiteitenbegeleider in VoorschotenActiviteitenbegeleider, Adegeest

24

De uitdaging

Voor woonzorgcentrum Adegeest in Voorschoten zijn wij op zoek naar een enthousiaste activiteitenbegeleider/ster.
Als activiteitenbegeleider zorg je voor passende activiteiten (op locatie- en afdelingsniveau) die jij samen met het team Welzijn organiseert en begeleidt voor onze bewoners. Op die manier zorg je voor een nuttige dagbesteding wat bijdraagt aan het lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke welzijn van onze bewoners. Je laat bewoners bijvoorbeeld werken met muziek, beweging en spel of je geeft ze de vrijheid om te timmeren, schilderen of met de computer aan de gang te gaan.
Florence is een ambitieuze, enthousiaste en dynamische club van zo'n 3000 zorgprofessionals. Zij werken bij een zorgorganisatie die werkt onder het motto 'het leven leiden dat je lief is'. Met circa 3000 medewerkers en ruim 1.200 vrijwilligers biedt Florence vele vormen van zorg, zowel bij mensen thuis, als in verpleeg- en verzorgingshuizen. Centraal in onze aanpak staat dat wij onze cliënten ondersteunen om zoveel en zolang mogelijk zélf vast te kunnen houden aan het leven dat hen lief is! De zorgprofessionals geven iedere dag persoonlijke zorg en deskundig advies. Dat doen wij bij mensen thuis, in onze woonzorgcentra en in onze expertisecentra. Wij zijn er speciaal voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.
"Het leven leiden wat je lief is"
Dit is de visie van Florence en deze dragen wij met trots uit! Voorop staat dat wij onze bezoekers en bewoners een veilig en plezierig woon-/ leefklimaat willen bieden waar respect en open communicatie centraal staan.

Locatie Adegeest
Bij woonzorgcentrum Adegeest ben je onderdeel van team Welzijn, een team met individueel begeleiders en een coördinator informele zorg. Je kunt goed binnen een groep samenwerken, zorgt voor verbinding maar toont tevens initiatief om de kar te trekken. Je hebt het talent om grote activiteiten te organiseren voor het hele huis, zoals de invulling van de Kerst en Sinterklaasviering, de filmavond en de bewonersvakantie, planmatig, van A tot Z.
Woonzorgcentrum Adegeest bestaat pas 7 jaar en is daarmee een van de "jongste" huizen van Florence.
De locatie is centraal gelegen nabij het historische centrum van Voorschoten en bevind zich in een prachtig groene omgeving. Het hechte team bestaat uit 95 medewerkers. Zij bieden dagelijks met veel liefde en passie zorg aan de bewoners. Op locatie wordt intensieve verpleeghuiszorg en eerstelijnszorg geboden. Tevens zijn er aanleunappartementen aanwezig die vallen onder de thuiszorg maar waarbij de bewoners gebruik maken van alle activiteiten en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
Werken bij Adegeest is plezier hebben met elkaar én met de bewoners!
Je ontvangt een jaarcontract dat na het eerste jaar wordt omgezet in een vast dienstverband.
Voor deze creatieve functie wordt je ingedeeld in FWG 35 van €2.266,72 tot €3.025,81.
Je komt in aanmerking voor deze functie met een MBO-4 diploma SPW, MMZ of gelijkwaardig.
Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met , , op .

De werkzaamheden

Wij zijn op zoek een activiteitenbegeleider die proactief is in maken en uitvoeren van het activiteitenplan voor een grote groep. Je bent het visitekaartje voor de organisatie richting artiesten, koren en overige externe partijen. Verdere werkzaamheden:

 • Je haalt input bij individueel begeleiders en zorgteam omtrent wensen en mogelijkheden van de bewoners. Deze stel je centraal in het activiteitenaanbod;
 • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een activiteit van A tot Z;
 • Ondersteunen van het zorgteam bij de invulling van de dagbesteding voor de bewoners en adviseert op het gebied van welzijn van de bewoners;
 • Coördinerend/coachend van de inzet van verzorgenden, vrijwilligers en andere medewerkers bij activiteiten.

De verwachtingen

Voor deze functie vragen wij kennis van activiteitenbegeleiding op MBO niveau, specifiek gericht op ouderenzorg. Tevens kan je goed organiseren, delegeren, enthousiasmeren en coördineren.
Daarnaast staan voor deze functie de volgende functie-eisen centraal:

 • In het bezit van een MBO-4 diploma SPW, MMZ of gelijkwaardig;
 • Aantoonbare kennis van de oudere zorgvragers in het verpleeghuis;
 • Creatief organisatietalent, jij bent iemand die buiten de kaders durft te denken;
 • Financieel inzicht, visie op de inzet van gelden voor activiteiten; jaarbegroting;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Ons aanbod

Wij gaan eerst samen met jou kijken of er een goede match is. Mocht deze match er niet zijn, dan kijken we verder of we misschien een functie hebben die wél bij je past. Past deze functie goed bij wat je wilt en kunt, dan kun je snel aan de slag. Daarnaast kun je bij Florence reken op:

 • Een salaris ingedeeld in FWG 35 van €2.266,72 tot €3.025,81
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 237,4 vakantie uren op basis van een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Een jaarcontract van 24 uur per week (4 dagen van 7 uur) met de intentie om te verlengen naar onbepaalde tijd;
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform cao vvt

Wij hebben ons eigen Talentcentrum waar je jouw kwaliteiten verder kunt ontwikkelen. Florence hanteert een actief mobiliteitsbeleid.

Solliciteren en extra informatie

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst enthousiast geraakt? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Bel voor meer informatie met , , telefoonnummer .


Functie:activiteitenbegeleider
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3025 – 3025
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Zorggroep Florence via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Activiteitenbegeleider Stichting Zorggroep Florence 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures