Vacature Activiteitencoördinator

Activiteitencoördinator in Leiden

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Activiteitencoördinator omgeving Leiden

Ondernemend, lef en verbindend

€ 2.593,00 - € 3.529,00 per maand

Activiteitencoördinator omgeving Leiden

32 uur per week

€ 2.593,00 - € 3.529,00 per maand

Functieomschrijving

Voor de opdracht Daginvulling zoeken wij een enthousiaste activiteitencoördinator om ons team te versterken. Als Activiteitencoördinator ben je verantwoordelijk voor het opzetten en organiseren van diverse groepsactiviteiten voor buurtbewoners zoals creatieve activiteiten, bewegingsactiviteiten, koken/horeca, of klussen in de wijk. Je doet dit voor verschillende doelgroepen zoals inwoners met matige ouderdomsproblematiek of een psychiatrische aandoening. Voor de begeleiding van de activiteiten ga je op zoek naar en werk je met vrijwilligers en stagiaires. Daarnaast begeleid je op de achtergrond activiteiten waar meer ondersteuning bij nodig is. Jij zorgt voor een veilige sfeer en vertrouwde omgeving waarin elke deelnemer en vrijwilliger zich thuis voelt en gehoord voelt. Je hebt oog voor het welzijn van de deelnemers en bent constant bezig met de doorontwikkeling van de daginvulling. Je monitort de ontwikkeling van de deelnemers en houdt in de gaten zij nog op hun plek zijn.

Je werkt nauw samen met je mede activiteitencoördinatoren en met het integrale team in het Huis van de Buurt. Je bekijkt wat voor ontwikkelingen er in heel Leiden gaande zijn op het gebied van zorg en welzijn en hoe jullie daarop in kunnen spelen. Je stemt met het team af wat deelnemers behalve daginvulling voor ondersteuning nodig hebben. Je hebt korte lijnen de sociale wijkteams zodat er gezamenlijk gezorgd kan worden dat nieuwe deelnemers zo snel mogelijk een plek vinden waar zij zich thuis voelen.

Incluzio Leiden Samen Meedoen

Samen met bewoners, partners, vrijwilligers en de gemeente realiseert Incluzio Leiden een mooie, sterke sociale basis voor de bewoners van Leiden. Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Met zeven wijknetwerken - werkend vanuit bruisende buurtlocaties - sluiten wij aan op de sociale wijkteams en jeugd- en gezinsteams in de stad. Samen met bewoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan!

In december 2022 hebben we onze opdracht uitgebreid met het organiseren en uitvoeren van daginvulling voor verschillende groepen bewoners van Leiden. Daarbij hanteren we de volgende aanpak:

 • We luisteren naar de behoeften en vragen van de bewoners.
 • We werken op wijkniveau en organiseren activiteiten lokaal.
 • Ondersteuning wordt zoveel mogelijk geboden door en voor de wijk en bewoners zelf.
 • De daginvulling is collectief en we streven naar een diverse mix van doelgroepen.
 • We werken actief samen met zorg- en welzijnsorganisaties.
 • Onze aanpak is gericht op de mogelijkheden en behoeften van deelnemers.
 • We stimuleren zelfredzaamheid bij bewoners en zetten in op het activeren van de buurt.

De opdracht omvat een transformatie van de Wmo-maatwerkvoorziening naar het voorveld. Naast nieuwe aanmeldingen voor de daginvulling zullen ook bewoners worden overgebracht die voorheen een indicatie hadden voor dagbesteding bij externe zorgorganisaties.

Wat je krijgt

Een afwisselende, uitdagende en zelfstandige baan in een enthousiast team. Een interessante werkomgeving in het sociale domein, waar je mede vorm aan geeft. Je krijgt bij ons veel vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij:

 • Arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Salaris schaal 6 - 7 cao Sociaal Werk afhankelijk van jouw ervaring en opleiding;
 • Individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
 • Laptop en telefoon.

Wie je bent

Je bent een enthousiaste, positief ingestelde, ondernemende professional en collega, met een 'erop af' mentaliteit. Jij bent het aanspreekpunt voor alles rondom de daginvulling in de wijk. Daarnaast vragen wij:

 • Een afgeronde MBO opleiding niveau 4 Social Work of vergelijkbare opleiding;
 • Ervaring met het bedenken, opzetten en begeleiden van activiteiten is een pré;
 • Je bent een spin in het web voor de daginvulling voor deelnemers, vrijwilligers, collega's én externe partijen;
 • Je bent communicatief sterk, zowel bij professionals als bij de verschillende doelgroepen inwoners. Je hebt de sociale vaardigheden om deelnemers te motiveren en te stimuleren;
 • Achtergrondkennis van en ervaring met de verschillende doelgroepen zoals inwoners met matige ouderdomsproblematiek, bewoners met een verstandelijke beperking of psychiatrische aandoening;
 • Je bent creatief en innovatief in het ontwikkelen van activiteiten op de wensen en behoeften van de deelnemers en je bent niet bang om buiten de gevestigde kaders te denken.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast en wil je ons team versterken? Wij zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet.

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij:Functie:activiteitencoördinator
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2593 – 3529
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Activiteitencoördinator Facilicom 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures