Vacature Administratief / marketing medewerker

Administratief / marketing medewerker in Zoeterwoude

Functieomschrijving:

In deze functie werk je op de afdeling verkoop binnendienst. De afdeling verkoop binnendienst fungeert als schakel tussen enerzijds de fabriek in Oostenrijk en anderzijds het Nederlandse Palfinger dealernetwerk. Als administratief/marketing medewerker houdt je je voornamelijk bezig met de administratieve ondersteuning van jouw directe collega’s op de afdeling. Voorbeelden van jouw werkzaamheden zijn, het invoeren van in- en verkoop orders, het verwerken van nieuwe prijslijsten en het up-to-date houden van het CRM systeem.

Daarnaast vervul je alle voorkomende marketing gerelateerde werkzaamheden zoals, het publiceren van nieuwsitems op de website, social media, vertaalwerk van brochures en het helpen met de organisatie van de verschillende beurzen/evenementen.

Ben jij nauwkeurig in het administratieve werk maar tegelijkertijd ondernemend en creatief op marketing gebied? Dan vertellen we je graag meer!

Functie-eisen:

·         Je denkt en werkt zelfstandig, minimaal op MBO niveau;

·         Je bent nauwkeurig maar ook ondernemend en creatief;

·         Je beheerst de Nederlandse en Engelse of Duitse taal, zowel schriftelijk als mondeling;

·         Affiniteit met automatisering (Kennis van Exact software, Synergy, MS Office, etc.) is een pré;

Arbeidsvoorwaarden:

·         Een passend salaris met goede en flexibele arbeidsvoorwaarden in de vorm van een IKB (individueel keuzebudget);

·         Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;

·         Een fijne werksfeer binnen een mooi en gezellig familiebedrijf;

·         Legio aan mogelijkheden voor zelfontwikkeling;

 

 

Bedrijfsprofiel:

Wereldwijd staat PALFINGER voor de meest innovatieve, betrouwbare en kosten-efficiënte laad- en losoplossingen voor gebruik op commerciële voertuigen. Palfinger Nederland is importeur van Palfinger producten in Nederland, waaronder Palfinger autolaadkranen, Epsilon houtkranen, Palfinger containersystemen, Palfinger meeneemheftrucks en alle daarbij behorende onderdelen, accessoires en equipment. Als importeur bedienen we in Nederland een netwerk van dealerbedrijven met de levering van zowel complete kranen/systemen als ook onderdelen hiervoor.Functie:Administratief / marketing medewerker
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Palfinger Nederland via r.piket@palfingernederland.nl of 31715459140. Of bezoek hun website https://www.palfinger.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Administratief / marketing medewerker Palfinger Nederland 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures