Vacature Administratief Medewerk(st)er Klinische Unit - Administratief Medewerk(st)er Klinische Uni

Administratief Medewerk(st)er Klinische Unit - Administratief Medewerk(st)er Klinische Uni in Leiden

Administratief Medewerk(st)er Klinische Unit

Ben jij nauwkeurig en systematisch? Heb je een passie voor administratief werk en wil je bijdragen aan de voorbereiding van klinisch geneesmiddelenonderzoek? Bij CHDR hebben we een uitdagende positie als administratief medewerk(st)er in de klinische unit waarbij je een cruciale rol speelt in ons onderzoek.


Wie zijn wij?

Het Centre for Human Drug Research (CHDR) is een stichting die is gevestigd in het Leiden Bio Science Park. Sinds de oprichting in 1987 is het CHDR uitgegroeid tot een innovatief instituut op het gebied van klinische geneesmiddelontwikkeling. We doen hier jaarlijks tientallen onderzoeken bij gezonde proefpersonen en patiënten. We werken nauw samen met universitaire medische centra, grote ziekenhuizen en met wetenschappers over de hele wereld. Dit doen we met in totaal zo'n 300 vaste collega's. Ook werken er meer dan 100 studenten om ons te helpen en werkervaring op te doen.

Hoe ziet de functie eruit?

Als administratief medewerk(st)er draag je administratief bij aan de voorbereiding van klinisch geneesmiddelenonderzoek bij gezonde vrijwilligers en patiënten. Dit betreft het labelen van studiematerialen zoals bloedbuizen, urinepotjes en diverse formulieren, het maken van een medische status en andere administratieve voorbereidingen. Na een inwerkprogramma gericht op alle dagelijkse voorbereidende activiteiten zul je tevens opgeleid worden om zelfstandig diverse onderzoeken namens de afdeling administratief op te zetten en te begeleiden binnen onze projectteams.

Wat verwachten we van jou?

Voor deze functie moet je in staat zijn om nauwkeurig en systematisch te werken in een af en toe drukke werkomgeving met strakke deadlines. Je kunt goed prioriteiten stellen en denkt mee om werkprocessen te verbeteren. Je bent een teamspeler en kunt je ook flexibel opstellen. Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal is vereist en relevante werkervaring is een pré.

Wat bieden wij?

Voor deze functie bieden wij je een jaarcontract voor 32 uur per week (met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd). De bijbehorende arbeidsvoorwaarden zijn (op basis van 40 uur):

  • Een salaris tussen de €2800 en €3300 bruto afhankelijk van je ervaring;
  • Je bouwt een goed pensioen op bij pensioenfonds ABP;
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van minimaal 3.8% en maximaal 12%;
  • Het CHDR is goed bereikbaar want station Leiden Centraal ligt op 10 minuten lopen. Je OV-kosten worden tot 100% vergoed of je kunt voordelig een (elektrische) fiets aanschaffen.

Daarnaast word je onderdeel van een professioneel en enthousiast team in een dynamische organisatie. CHDR zorgt voor een plezierige werkomgeving door het organiseren van gezellige borrels, kerstdiners, BBQ-avonden en leuke uitstapjes zoals naar de Ardennen of wintersportvakanties.

Je kunt je CV en motivatie opsturen door op de groene knop 'Solliciteren' te klikken. Vervolgens zal iemand van het HR-team contact met je opnemen. Mocht je profiel passend zijn dan nodigen we je graag uit voor twee gespreksronden samen met een teamleider, coördinator en collega's.

Voor meer informatie kan je je richten tot Carmen van der Does, Team Leader CRU Administration & SU Operations, via of .



Functie:administratief medewerk klinische unit
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2800 – 3300
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Administratief Medewerk(st)er Klinische Unit – Administratief Medewerk(st)er Klinische Uni Stichting Centre for Human Drug Research (CHDR) 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures