Vacature Adviseur zorgverzekering

Adviseur zorgverzekering in s-Gravenhage

Omdat jij supernieuwsgierig bent en oprecht geïnteresseerd wil je graag weten waarom de klant zijn lidmaatschap wil opzeggen. Door goed te luisteren en vragen te stellen achterhaal jij wat destijds de motivatie was om een lidmaatschap aan te gaan. In hoeverre heeft de klant gevonden in het lidmaatschap dat hij destijds zocht? Is de behoefte inmiddels veranderd? Kan de Consumentenbond nog helpen bij de invulling van deze behoeften? Zo ja, lukt het jou om het lidmaatschap te behouden? Wanneer iemand jou belt die nog geen lid is achterhaal je kort de behoefte en bied je een passende (betaalde of onbetaalde) dienst van de Consumentenbond aan. Tijdens ons jaarlijkse zorgseizoen (medio november tot en met medio februari) beantwoord je vragen over de zorgververzekeringen, die onze Zorgvergelijker adviseert aan de klant en je geeft advies waar de klant op moet letten. Je beantwoordt vragen van klanten over de Zorgvergelijker en helpt ze wanneer ze bijvoorbeeld problemen ervaren met het gebruik van deze vergelijker.

Wij bieden:

Dit bieden wij * Een veelzijdige baan bij een organisatie die écht impact maakt en de consument altijd op 1 zet. * Hele goede werksfeer met de tofste collega’s. * Een hybride werkomgeving met flexplekken, waarbij het mogelijk is om 50% thuis te werken. * Een uitgebreide en intensieve training bij start. * Riante reiskostenvergoeding of je nu met de fiets, scooter, auto of het OV komt! * Salaris tussen de € 13,99 en € 16,00 per uur. * Werken in een flexibel rooster van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00. Weekenden lekker vrij!

Wij vragen:

Dit heb en kun jij * Je houdt ervan om een steengoede service te verlenen. * Je bent iemand die graag en goed luistert, die oprecht geïnteresseerd is in mensen en nieuwsgierig naar hun beweegredenen is. * Je bent een makkelijke prater, die graag authentieke en persoonlijke gesprekken voert. * Je denkt graag mee met de klant en je wordt blij van het helpen van mensen. * Je hebt minimaal een mbo-diploma of je hebt minstens 3 jaar aantoonbare en relevante werkervaring op mbo-niveau. * Je bent, specifiek voor het zorgseizoen in het bezit van een geldig diploma van WFT Zorg of WFT Schade Particulier of Zakelijk of je bent bereid om het WFT Zorg-diploma te behalen (in de ‘baas’ zijn tijd en op kosten van de ‘baas’). * Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands. * Je hebt bewezen computervaardigheden. * Je bent collegiaal en voelt je medeverantwoordelijk voor de teamresultaten. * Je bent op maandag en vrijdag beschikbaar. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar in een rooster van 9.00 tot 18.00 uur. * Je bent bereid extra te werken op drukke momenten.

Waar ga je werken:

Dit is de Consumentenbond De Consumentenbond is er voor iedereen. Wij beschermen consumenten tegen bedrijven die misleiden of misbruik maken van hun macht. Zo maken we de wereld een beetje eerlijker. Wij maken geen winst, al onze inkomsten zetten we in voor ons werk voor consumenten. Zodat zij de beste keuze kunnen maken en krijgen waar ze recht op hebben. De Consumentenbond heeft een platte organisatiestructuur. We werken sinds een paar jaar zelf organiserend, op basis van holacratische principes. Dit betekent dat we geen functieprofielen hebben, maar flexibele rollen. Daardoor is onze organisatie wendbaar en actiegericht. Elke rol heeft een eigen doel en eigen verantwoordelijkheden. Je kunt meerdere rollen tegelijk op je nemen en meerdere collega’s kunnen dezelfde rol vervullen.Functie:Specialisten op het gebied van public relations
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Adviseur zorgverzekering Timing 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures