Vacature Aftersales Engineer

Aftersales Engineer in Zoeterwoude

Functieomschrijving:

Ben jij ondernemend, servicegericht en werk je graag probleemoplossend? Dan vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek!

De afdeling Aftersales ondersteunt ons landelijke dealernetwerk op het gebied van onderdelen voorziening, garantie-aanvragen, complexe technische problemen en (complexe) vragen met betrekking tot spareparts en bouwsets. Daarnaast organiseert de afdeling Aftersales (in samenspraak met Palfinger University) cursussen ten behoeve van ons landelijke dealernetwerk.

Als Aftersales Engineer ben jij dé technische vraagbaak van onze dealers. Je ondersteunt ons dealernetwerk bij het oplossen van (complexe) technische vraagstukken van zowel nieuwe als gebruikte Palfinger producten. Dit doe je veelal telefonisch maar indien nodig bezoek je hiervoor één van onze landelijke dealers. Lukt het niet direct om zelf de helpende hand te bieden dan vraag je om assistentie van de Palfinger fabriek in Oostenrijk. Je werkt zelfstandig maar kan altijd rekenen op hulp van de Aftersales Manager.

Naast de bovengenoemde hoofdtaak ondersteun je eveneens collega’s op de afdeling Aftersales bij het aannemen, beoordelen en administreren van garantieclaims en eventuele overige voorkomende werkzaamheden. Al met al een afwisselende baan waarbij jouw goede communicatieve eigenschappen goed van pas komen.

Arbeidsvoorwaarden:

·         Een passend salaris (indicatie 3,5K – 4,5K) met goede en flexibele
         arbeidsvoorwaarden in de vorm van een IKB (individueel
         keuzebudget);

·         Goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheden;

·         Een fijne werksfeer binnen een gezond en informeel familiebedrijf;

·         32 uur in overleg mogelijk.

Functie-eisen:

·         Je bent nauwkeurig maar ook klant- en servicegericht;

·         Je bent sociaal en collegiaal;

·         Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal;

·         Kennis en/of ervaring met hydrauliek/elektrotechniek is een pré.

Bedrijfsprofiel:

Wereldwijd staat PALFINGER voor de meest innovatieve, betrouwbare en kosten-efficiënte laad- en losoplossingen voor gebruik op commerciële voertuigen. Palfinger Nederland is importeur van Palfinger producten in Nederland, waaronder Palfinger autolaadkranen, Epsilon houtkranen, Palfinger containersystemen, Palfinger meeneemheftrucks en alle daarbij behorende onderdelen, accessoires en equipment. Als importeur bedienen we in Nederland een netwerk van dealerbedrijven met de levering van zowel complete kranen/systemen als ook onderdelen hiervoor.Functie:Aftersales Engineer
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Palfinger Nederland via r.piket@palfingernederland.nl of 31715459140. Of bezoek hun website https://www.palfinger.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Aftersales Engineer Palfinger Nederland 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures