Vacature Aftersales medewerker binnendienst

Aftersales medewerker binnendienst in Zoeterwoude

Functieomschrijving:

Ben jij klant- en servicegericht, flexibel en heb je affiniteit met techniek? Dan vertellen we je graag meer!

De afdeling Aftersales ondersteunt ons landelijke dealernetwerk op het gebied van onderdeel leveringen, vragen met betrekking tot onderdelen en equipment en telefonische danwel on-site ondersteuning bij technische problemen en garantieaanvragen. Daarnaast organiseert de afdeling Aftersales (in samenspraak met de Palfinger University) cursussen ten behoeve van ons landelijke dealernetwerk.

Als aftersales medewerker binnendienst ben je samen met 2 collega’s en een logistiek medewerker verantwoordelijk voor het dagelijks tijdig leveren van onderdelen en equipment aan voornamelijk onze dealerorganisatie. Je verwerkt de binnengekomen orders in ons ERP-systeem, bewaakt en informeert afnemers over levertijden, beantwoordt vragen over onderdelen vanuit ons dealernetwerk en helpt zo nu en dan mee met de logistieke afhandeling in het magazijn. Daarnaast help je mee het artikelbestand in ons ERP-systeem te onderhouden zodat onze webshop up-to-date blijft. Naast de onderdelenverkoop houdt je je ook bezig met de inkoop/bestelling van onderdelen en equipment. In jouw dagelijkse werk heb je regelmatig contact met onze dealers maar zo nu en dan ook met de spare parts afdeling van de Palfinger fabriek in Oostenrijk. Kennis van onze producten is een pré maar niet noodzakelijk. Wel heeft de ideale kandidaat affiniteit met technische producten.

 

Arbeidsvoorwaarden:

·         Een goed salaris met goede en flexibele arbeidsvoorwaarden;

·         Goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheden;

·         Een fijne werksfeer binnen een gezond en informeel familiebedrijf;

·         Legio aan mogelijkheden voor zelfontwikkeling;

·         32 uur in overleg mogelijk;

Functie-eisen:

·         MBO denk- en werkniveau (bij voorkeur in een technische of
         administratieve richting);

·         Je bent communicatief sterk en bent geïnteresseerd in techniek;

·         Je bent flexibel ingesteld en werkt klant- en service gericht;

·         Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als
         mondeling;

·         Kennis van Exact software, Synergy, MS Office is een pré.

Bedrijfsprofiel:

Wereldwijd staat PALFINGER voor de meest innovatieve, betrouwbare en kosten-efficiënte laad- en losoplossingen voor gebruik op commerciële voertuigen. Palfinger Nederland is importeur van Palfinger producten in Nederland, waaronder Palfinger autolaadkranen, Epsilon houtkranen, Palfinger containersystemen, Palfinger meeneemheftrucks en alle daarbij behorende onderdelen, accessoires en equipment. Als importeur bedienen we in Nederland een netwerk van dealerbedrijven met de levering van zowel complete kranen/systemen als ook onderdelen hiervoor.Functie:Aftersales medewerker binnendienst
Startdatum:2-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Palfinger Nederland via r.piket@palfingernederland.nl of 071-5459140. Of bezoek hun website https://www.palfinger.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Aftersales medewerker binnendienst Palfinger Nederland 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures