Vacature Allround Begeleider

Allround Begeleider in Leiden

Leiden € 2.241 - € 3.981 per maand High & intensive care 24-36 uur, begeleiders

Vacature details Solliciteer

Cliënten ondersteunen en begeleiden in de meest acute fase van hun ziekteproces en hen op weg naar herstel te helpen is hetgeen waar jij energie van krijgt. Werk je graag in een dynamische werkomgeving met complexe problematiek? Lees dan verder.


Als allround begeleider bij de high intensive care (HIC) of medium care (MC) begeleid je cliënten met ernstige psychiatrische problematiek in crisis. In deze zeer diverse functie is geen dag hetzelfde. Naast de dagelijkse begeleiding, waarin je cliënten structuur biedt en hen ondersteunt, observeer en signaleer je het gedrag van cliënten. Je begeleidt en ondersteunt de cliënten in hun proces op weg naar hun herstel. Samen met de psychiater, arts assistenten, verpleegkundigen en allround begeleiders vorm je een hecht multidisciplinair behandelteam.


En verder?

 • Motiveer en stimuleer je cliënten in hun zelfstandigheid;
 • Neem je deel aan multidisciplinaire overleggen;
 • Help je de afdeling verder te ontwikkelen;
 • Werk je in onregelmatige diensten.

Wie ben jij?

Om de functie van allround begeleider goed uit te kunnen voeren ben je in staat om de balans te vinden tussen empathisch handelen en begrenzen daar waar nodig is. Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en ben je stressbestendig. Daarnaast denk je graag mee over de ontwikkelingen in de behandeling van de cliënt maar ook van de afdeling en diens processen.


Verder beschik je over:

 • Een diploma mbo of hbo diploma, bijvoorbeeld in de richting: Maatschappelijk Werk- en Dienstverlening, SPH, of Social Work met uitstroom GGZ Agoog;
 • Je hebt een flexibele en cliëntgerichte instelling;
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
 • Je werkt prima zelfstandig maar door onze multidisciplinaire aanpak vind je het ook heerlijk om in teamverband te werken;
 • Je bent stressbestendig, initiatiefrijk en enthousiast om mee te denken over zorginhoudelijke ontwikkelingen en innovaties.

Hoe ziet jouw team eruit?

De zorgfunctie Acute Psychiatrie omvat naast een High Intensive Care (HIC), Medium Care kliniek, een Acute dagbehandeling en de Crisisdienst, die naast acute beoordelingen ook kortdurende intensieve behandelingen doet volgens de Intensive Home Treatment methodiek. De klinieken bieden herstel, ondersteunende zorg, behandeling en bescherming. De opname en behandeling hebben twee doelen; enerzijds het herwinnen van regie over het eigen functioneren, anderzijds het bieden van bescherming. De HIC biedt acute klinische zorg aan cliënten van 18 jaar en ouder. De afdeling biedt gekwalificeerde zorg voor ruim 30 bedden waarbij wij streven naar een opnameduur variërend van enkele dagen tot maximaal 3 weken. Gekoppeld aan de HIC bevindt zich de Medium Care afdeling waar cliënten naar toe kunnen doorstromen vanuit de HIC. Deze afdeling omvat 20 bedden. Binnen deze kliniek worden cliënten opgenomen met diverse psychiatrische ziektebeelden waaronder stemmingsstoornissen, angststoornissen, psychotische stoornissen, en persoonlijkheidsstoornissen. Cliënten kunnen ook vanuit de ambulante teams van de crisisdienst worden opgenomen.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.391,- en €4.180,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45/50 afhankelijk van opleiding en werkervaring conform CAO GGZ). Met ingang van 01-01-2024 zullen de salarissen stijgen met 2%;
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal €500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust even contact op met Tessa Hagendijk, recruiter via of stuur een mail naar .
Functie:begeleider
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2241 – 3981
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Allround Begeleider Leapfrog 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures