Vacature Anios

Anios in Leiden

Leiden - 28-36 uur - per januari/februari 2024
Wil jij als basisarts of jeugdarts werken binnen de kinderrevalidatie bij hét expertisecentrum in de revalidatiegeneeskunde? Lees dan snel verder! Ook als (kinder)revalidatiearts ben je van harte welkom.


Wat ga je doen als ANIOS of revalidatiearts bij Basalt?

Bij de kinderrevalidatie van Basalt werk je poliklinisch met de doelgroep kinderen van 0 tot 20 jaar. Op de kinderrevalidatie wordt diagnostiek, behandeling en begeleiding gegeven. Je werkt interdisciplinair samen met een uitgebreid behandelteam, bestaande uit onder andere een GZ-psycholoog, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, bewegingsagoog en maatschappelijk werkende. De Kinderrevalidatie wordt aangeboden op diverse locaties van Basalt en er wordt vanuit de verschillende ziekenhuizen in de omgeving gewerkt. Daarnaast wordt er samengewerkt met scholen in de regio.


Het gaat hier om verschillende diagnosegroepen, zoals Cerebrale Parese, ontwikkelingsachterstand, Niet-Aangeboren Hersenletsel of klachten van het bewegingsapparaat. Ook zal je eventueel participeren in technische spreekuren met orthopedisch instrumentmaker en - schoenmaker. Daarnaast is het deelnemen in spreekuren met collega specialisten uit de regio (orthopeed, neuroloog, kinderarts) uit de ons omringende ziekenhuizen; LUMC en Amsterdam UMC onderdeel van het takenpakket.


Heb je interesse in de revalidatie of wil je meer inzicht krijgen in wat het vak inhoudt? Wil je meer kennis vergaren over neurologische en meervoudig complexe aandoeningen en meer vaardigheden opdoen in de samenwerking met kind en ouders? Dan is deze vacature zeker iets voor jou.


Over locatie Leiden

Van onze 13 locaties kom je te werken op locatie Leiden, (zorgeenheid 8). Je bereikt deze locatie gemakkelijk per fiets, bus of auto. Er wordt interdisciplinair samengewerkt en er is een goede teamspirit. Het team onderzoekt, behandelt en begeleidt kinderen en jongeren van 0 tot 20 jaar met verschillende medische aandoeningen. Het team werkt nauw samen met Mytylschool De Thermiek. Het schoolgebouw is middels een corridor aan Basalt Leiden verbonden. Binnen Zorgeenheid 8 werken 6 revalidatieartsen en een Physician Assistant in opleiding. De vacature ontstaat door het opnemen van ouderschapsverlof van één van de collega's.


Over Basalt

Basalt is hét expertisecentrum voor revalidatiezorg in Zuid-Holland. Wij zijn er voor diegenen die te maken hebben met de gevolgen van een ongeval, ziekte of aandoening. Bij Basalt leren we kinderen, jongeren en volwassenen met de nieuwe situatie omgaan, in kracht te groeien en zo zelfstandig mogelijk te leven. Vanuit alle perspectieven van positieve gezondheid werken we samen met de patiënt aan de meest waardevolle revalidatie en met het best passende zorgaanbod. Daarom werken we in interdisciplinaire teams.


Bij Basalt werken betekent:

 • Samen beslissen met de patiënt ;
 • De focus op positieve gezondheid;
 • Makkelijk kunnen binnenlopen bij je collega's en manager;
 • Integreer je innovatieve online behandelingen in je behandelplan. Basalt is voorloper op het gebied van eHealth.

Wat neem je mee?


 • Een afgeronde studie geneeskunde; ook als je een opleiding hebt tot jeugdarts ben je uitgenodigd te solliciteren.
 • Revalidatieartsen met interesse in 0,3-0,4 fte moedigen we ook aan te solliciteren;
 • Vanzelfsprekend ben je opgenomen in het BIG-kwaliteitsregister;
 • Ervaring met (kinder)revalidatiegeneeskunde als ANIOS maakt jouw profiel nog interessanter.

Je bent een enthousiaste, positieve collega met de competenties: klantgerichtheid en integriteit, flexibel gedrag, sensitiviteit, kwaliteitsbewustzijn, samenwerken en professionele distantie en zelfstandigheid.

De kernwaarden van Basalt heb jij in je genen: deskundigheid, grenzen verleggen, samenwerken en eigenaarschap.


Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de periode van 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024. Basalt is een ambitieuze en dynamische organisatie met een prettige werksfeer en een persoonlijke benadering.


Een arbeidsovereenkomst voor 28-36 uur per week.

De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden , zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.

Het salaris voor een ANIOS/jeugdarts bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur) minimaal € 4.244,- en maximaal € 6.396,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 65, afhankelijk van ervaring. Bereken hier jouw netto salaris.


Wil je weten wat onze medewerkers zo mooi vinden aan het werken bij Basalt? Zie hun mooiste momenten op onze 'Werken bij' pagina .


Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij zorgmanager ZE8 , telefoon: of revalidatiearts en medisch manager Marjolein Ellenbroek, telefoon . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website . Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via of .


Enthousiast geworden?

 • Je kunt via de sollicitatieknop solliciteren tot en met 10 december 2023. Je ontvangt automatisch een bevestiging;
 • Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
 • Door omstandigheden kunnen wij de vacature eerder sluiten.
  Solliciteer dus direct!


Functie:anios
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4244 – 6396
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Regionaal Instituut Dyslexie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Anios Regionaal Instituut Dyslexie 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures