Vacature Assistant Restaurant Manager

Assistant Restaurant Manager in Leiden

Hotel naam Hotel Leiden Adres Haagse Schouwweg 14 Postcode en plaats 2332KG Leiden Locatie Open in Google Maps

 1. Leiden
 2. Fulltime
 3. Middelbaar onderwijs

Introductie

Voor ons gezellige chefs team zijn wij op zoek naar een collega die energie krijgt van het managen van een groot restaurant team. Je komt terecht in een hecht team, die er samen voor zorgen dat onze gasten een onvergetelijke ervaring beleven en dit overbrengen aan het team. Samen met 5 directe collega's ga je aan de slag in het mooie, sfeervolle hotel in Leiden!

 1. Beschrijving

  Je doel is om een glimlach op de gezichten van alle gasten te toveren. Als assistent restaurant manager ben je ondersteunend aan onze restaurant manager en samen ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het restaurant, denk hierbij aan het;
  • Aansturen, begeleiden en opleiden van medewerkers bediening;
  • Verantwoordelijk voor het sluiten en netjes achterlaten van het restaurant;
  • Begeleiden van feesten en partijen of het a la carte restaurant

  Jouw inzet levert beloningen op
  Werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. Dat wil iedereen wel. Voor jou ligt het binnen handbereik. Bovendien krijg je als assistent restaurant manager op basis van een 38-urige werkweek:
  • een salaris tussen de €2.300 en €2.580 per maand, kennis en ervaring uiteraard meegenomen.
  • een aandeel in de fooien: want wie wil nou niet de waardering van de gasten 'voelen'?
  • voordelige overnachtingen: voor €65 per nacht in onze eigen Valk Exclusief hotels.
  • 25 vakantiedagen: op basis van een fulltime dienstverband.
  • 8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
  • doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit. Met onze opleidingen tillen we met jou het niveau naar het volgende level.
  • heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.

  Gastvrij zijn is een talent
  Overal in Nederland vind je onze Valk Exclusief hotels. En alle 43 hebben ze een eigen uniek karakter. We willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. Dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. Want gastvrijheid zit in ons DNA.
  Werken bij Valk Exclusief in Leiden voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. Hard werken met veel plezier is hier de basis. Flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. Jouw 80 collega's verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.
  Hotel Leiden is mooi gelegen aan de Oude Rijn. Ons hotel is dicht bij het centrum van Leiden te vinden. Wij bezitten over diverse luxe kamers en suites. Daarnaast hebben wij een knus restaurant en een sfeervolle brasserie waar onze gasten heerlijk kunnen genieten van onze moderne lunch en diner kaart.
  De ingrediënten die maken wie je bent
  Een snufje gezelligheid met een toefje hard werken. That's you! Tegelijkertijd ben je als assistent restaurant manager geduldig én goed in plannen. Daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. We werken tenslotte in de horeca. Ook heb je:
  • Eerdere ervaring met leidinggeven
  • Passie voor de horeca
  • Ook in de weekenden en op feestdagen leg je de gasten graag in de watten.

 • Contact

  Hotel naam Hotel Leiden Adres Haagse Schouwweg 14 Postcode en plaats 2332KG Leiden Telefoon Tel E-mailadres Website www.hotelleiden.nl


Functie:assistant restaurant manager
Startdatum:04-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2580
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Valk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Assistant Restaurant Manager Van der Valk 04-11-2023

Bekijk ook andere vacatures