Vacature Backoffice medewerker

Backoffice medewerker in Leiden

Backoffice Medewerker bij Luba in Leiden - Jouw Springplank naar Succes!

Op zoek naar een administratief avontuur in de buurt van Leiden? Luba, het tofste uitzendbureau voor het mkb, is op zoek naar een Backoffice Medewerker om ons te komen versterken!


Over deze Awesome Functie

Als Backoffice Medewerker bij Luba ben je medeverantwoordelijk voor cruciale zaken: ervoor zorgen dat onze flexwerkers op tijd worden betaald en dat alle contracten kloppen. Is er een wijziging in een cao? Jij hebt het als eerste in de gaten en past het direct aan. Als er ergens iets misgaat, ben jij degene die contact opneemt met de opdrachtgever en de flexwerker om het zo snel mogelijk op te lossen.

Daarnaast ben je de vraagbaak voor collega's, klanten en kandidaten wanneer ze vragen hebben over contracten, salarissen, declaraties of wetgeving. Als een flexwerker ziek is en niet kan werken, zorg je ook hier voor de juiste administratie.


Als Backoffice Medewerker bij Luba:

  • Ben jij de go-to persoon voor toffe administratieve zaken zoals loonadministratie, prijsafspraken en contracten voor klanten.
  • Laat je onze systemen (HelloFlex en Flexservice) rocken met vlekkeloze registraties van alle gemaakte afspraken.
  • Fix je urendeclaraties, maak je plaatsingen en arbeidsovereenkomsten on point en zorg je voor een superstrakke facturatie.
  • Houd je de processen in de smiezen en rock je met je team als er uitdagingen opduiken. Je brainstormt over nieuwe processen en werkinstructies en zorgt dat ze naadloos worden ingevoerd.

We hebben een goede opleiding voor dit alles. Je zit in een team dus je hoeft het niet alleen te doen! Geen zorgen dus, je hoeft niet alles in 1 keer te kunnen. Jouw leergierigheid en nieuwsgierigheid is voldoende!


Over Luba

Luba is het gaafste uitzendbureau voor het mkb in Nederland, en we blijven groeien. Ons hypermoderne HQ naast Leiden CS is de thuisbasis van diverse specialisten die onze vestigingen in het land supergoed ondersteunen. We zijn een dynamische club met ongeveer 40 collega’s verdeeld over verschillende afdelingen. Samen lunchen, borrelen en deelnemen aan vette sportevenementen zitten in ons DNA. We letten goed op onze vitaliteit, want we gaan voor de top!

In het Backoffice team kom je terecht in een hechte, energieke groep. Je werkt samen met coole collega's met verschillende skills en er zijn kansen om te groeien en meer verantwoordelijkheid te pakken. Luba Uitzendbureau is een gevestigde naam, maar we blijven evolueren en innoveren. Jouw ambitie is ons brandstof!Functie:Backoffice Medewerker
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via roos.strating@fygi.nl of 651596302. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Backoffice medewerker FYGI 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures