Vacature Begeleider

Begeleider in Zoeterwoude

Logo gemiva.nl/werkenbij

Contrast

Begeleider - Witrikweide 2 - Zoeterwoude - uren in overleg

Welkom bij Gemiva

Bij Witrikweide 2 ben je als Begeleider wonen ntwoordelijk voor het bieden van dagelijkse ondersteuning en begeleiding aan onze ouder wordende cliënten met veelal het Syndroom van Down en dementie.
Functie
: Begeleider
Uren
: Uren in overleg
Salaris
: FG 35 met een maximum van €3294 bruto per maand bij een volledig dienstverband
L
ocatie : Zoeterwoude

Werk dat er echt toe doet

Op Witrikweide 2 wonen ouderen met een matigeverstandelijke beperking , veelal Syndroom van Down . De medewerkers zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met de ziekte van Alzheimer . Die ziekte verloopt bij iedere cliënt anders. De zorgvraag is dus heel verschillend. Enkele cliënten hebben overdag dagbesteding op een andere plek, de meeste krijgen dagbesteding op maat op de woning. We bieden zorg tot de laatste levensfase. Medewerkers hebben veel ervaring met palliatieve en terminale zorg .

In beide woningen werken we met een vast team. Het team bestaat uit 1 persoonlijk begeleider, begeleiders en 2 leerlingen. Daarnaast werken er invalkrachten, stagiaires en vrijwilligers.Bij de begeleiding werken we met het ondersteuningsplan van de cliënt. We kijken daarbij altijd wat er goed gaat en wat er beter kan. Medewerkers hebben scholing gevolgd voor alle medische handelingen die we verrichten. Door klinische lessen en bijscholing zorgen we voor het behoud en vergroten van onze kennis.
's Nachts is er een centrale nachtdienst op Swetterhage. Die waakt via een uitluistersysteem en/of camerasysteem over de cliënten.

Wij zoeken jou

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Begeleider voor Witrikweide 2, een woning voor oudere cliënten met veelal het syndroom van down en dementie. Als Begeleider ben je ntwoordelijk voor het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan onze cliënten. Je zorgt voor een veilige en stimulerende leefomgeving waarin de individuele behoeften en de juiste zorg van de cliënten centraal staat.


Functie-eisen:

 • Diploma Verpleegkunde, Verzorgende IG of begeleider Maatschappelijke Zorg met affiniteit met voorbehouden handelingen, of bereidheid om een van deze diploma's te behalen.
 • Affiniteit met klinisch redeneren en het interpreteren van non-verbale signalen van cliënten.
  Flexibiliteit, oog voor afwisseling in het werk en empathie voor de wensen van de cliënt.

Deze eisen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Wat bieden wij?

 • een warm welkom in een goed team;
 • een interessante en uitdagende doelgroep om voor te werken;
 • afwisseling: geen dag is hetzelfde;
 • veel ruimte en ntwoordelijkheid om je werk te doen;
 • onregelmatigheidstoeslag ;
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO Gehandicaptenzorg , FG 35 met een maximum van € 3294,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.
 • het kopen van extra verlof, een bruto-netto regelingen voor de aankoop van een fiets, tablet, sportabonnement etc.;
 • de mogelijkheid om een deel van de vakantietoeslag of de eindejaarsuitkering uit te ruilen voor extra verlofuren;
 • de mogelijkheid om een (bruto) deel van de eindejaarsuitkering uit te ruilen voor extra (netto) reiskostenvergoeding;
 • een goed pensioen via pensioenfonds PFZW.

Werken bij Gemiva

Werk je bij Gemiva, dan maak je het verschil voor en mét mensen met een beperking. Op basis van vertrouwen krijg je veel professionele vrijheid en mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling. Gemiva-medewerkers zeggen: "Je doet er toe en krijgt volop de ruimte aan de slag te gaan met jouw goede ideeën om de zorg aan onze cliënten nog beter te maken.

"

Ben jij onze nieuwe collega ?

Ben je enthousiast na het lezen van bovenstaande? Wij zijn benieuwd naar jou en jouw cv en zien je motivatie graag tegemoet!

Neem dan gerust contact met ons op!Functie:begeleider
Startdatum:30-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemiva-SVG Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zoeterwoude
 2. Begeleider Gemiva-SVG Groep 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures