Vacature Betonreparateur ZZP

Betonreparateur ZZP in Leiden

Heb jij ervaring in betonreparaties en een ware passie voor vakmanschap? Dan nodigen we je graag uit om onmiddellijk te solliciteren! Momenteel zijn we op zoek naar ervaren betonreparateurs die de handen uit de mouwen willen steken voor diverse projecten, waaronder woongebouwen, industriële objecten, parkeergarages, civiele kunstwerken en meer.

Je voornaamste verantwoordelijkheid zal bestaan uit het uitvoeren van betonreparaties, het aanbrengen van beschermende coatings en het uitvoeren van injectiewerk. Bovendien is ervaring in de volgende werkzaamheden een vereiste:

  • Het construeren en timmeren van bekistingen;
  • Sanering en voorbereidende werkzaamheden;
  • Het injecteren van betonscheuren;
  • Het herstellen van schades met cement- of kunsthars gebonden mortel.

Als jij de zelfstandige betonreparateur bent waar we naar op zoek zijn, aarzel dan niet en neem direct contact met mij op!Functie:Betonreparateur ZZP, Betonreparateur
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via silvester.reicher@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Betonreparateur ZZP VNOM | We get the job done 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures