Vacature Categorie Operator

Categorie Operator in Leiden

Carrières

Supply Chain Manufacturing

Associate Manufacturing Technician

  • Titel Associate Manufacturing Technician
  • Functie Supply Chain Manufacturing
  • Sub functie Manufacturing Assembly
  • Categorie Operator, Manufacturing Assembly (S0)
  • Locatie Leiden, South Holland, Netherlands
  • Gepost mei 21 2024
  • Referentie 24W

Beschrijving

De Associate Manufacturing Technician is in opleiding om de kerntaken en de ondersteunende, routinematige werkzaamheden op de afdeling Medium Preparatie uit te voeren. De taken worden in eerste instantie onder begeleiding van een ervaren (Senior) Manufacturing Technician uitgevoerd. Indien de Associate Manufacturing Technician een taak aantoonbaar goed beheerst, mag deze zelfstandig, zonder begeleiding gedaan worden.


Bij Johnson & Johnson geloven we dat gezondheid alles is. Onze innovatieve kracht in de gezondheidszorg stelt ons in staat te bouwen aan een wereld waarin complexe ziekten kunnen voorkomen, behandeld en genezen worden. Een wereld waarin behandelingen slimmer en minder invasief zijn en oplossingen op maat gemaakt zijn. Door onze expertise op het gebied van innovatieve geneesmiddelen en medische technologiebevinden we ons in een unieke positie om te innoveren in het volledige spectrum van de gezondheidszorg en zo doorbraken te realiseren die een grote impact hebben op de gezondheid van mensen wereldwijd. Meer informatie vind je op www.jnj.com


Na een periode van training is promotie naar Manufacturing Technician mogelijk wanneerde Associate Manufacturing Technician de kerntaken 6 maanden achtereen volwaardig heeft uitgevoerd.
· De kerntaken: een voldoende groot takenpakket wat de operator in staat stelt om op dagelijkse basis werkzaamheden te verrichten. Dit takenpakket wordt door de Manufacturing Supervisor vastgesteld en voorafgaand aan de training besproken met medewerker en trainer.
· Volwaardig: zelfstandig en volledig volgens de cGMP, EHSS en PE normen.

Essential Job Duties and Responsibilities

De kerntaak is het leveren van verschillende soorten media of buffers aan klanten, o.a.:

· Afwegen van grondstoffen
· Voorbereiden van de preparatie
· Preparatie
· In Proces Testen (o.a. osmo, PH, conductiviteit, LAL)
· Filtratie
· Filtertesten
· SAP / GLims
· Schoonmaken van systemen (CIP, SIP)

Daarnaast verricht de Associate Manufacturing Technician ondersteunende, routinematige werkzaamheden zoals:
· het bijhouden van documentatie en computersystemen
· "basic asset care": zorgdragen voor de netheid (5S), onderhoud en organisatie van de ruimtes en apparatuur
· sampling
· gebruik van de aanwezige Lean systemen

CGMP, EHS&S, EN LEAN
De werkzaamheden worden uitgevoerd onder strenge cGMP condities. De operator draagt zorg voor een veilige, gezonde en duurzame werkomgeving. De uitvoering van de taken, de organisatie van het werk en het continu verbeteren van de efficiëntie, effectiviteit, kwaliteit en cGMP- en EHSS-compliance worden ondersteund door Lean technieken en concepten. De operator heeft een goede kennis van cGMP, EHSS en Lean, op het niveau dat bij deze functie past, is getraind in de interne procedures en volgt deze, als ook andere interne standaarden, altijd. De Associate Manufacturing Technician signaleert tekortkomingen en verbetermogelijkheden. Hij/zij voert incidenteel verbeterinitiatieven uit die praktisch van aard zijn en geen support van andere afdelingen nodig hebben.

Kwalificaties

Minimum Qualification
1. Minimum opleiding: Procestechniek op MBO 2 niveauFunctie:operator categorie
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Categorie Operator Johnson & Johnson 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures