Vacature Catering Manager

Catering Manager in Leiden

Catering Manager

Heb jij ervaring als Catering Manager? Of andere leidinggevende ervaring in de horeca? Dan hebben wij een interessante nieuwe uitdaging voor jou als Catering Manager bij onze opdrachtgever Johnson & Johnson op het BIo Science Park in Leiden.


Wat ga je doen?
Als Catering Manager zorg je ervoor dat de horeca en klantgerichte dienstverlening op rolletjes loopt. Dit doe je voor twee verschillende gebouwen en restaurants binnen het complex van Johnson & Johnson in Leiden. Het hele proces van inkoop, tot lunch serveren en administratie is voor jouw rekening. We zoeken een kandidaat die het leuk vindt om nieuwe ideeën te ontwikkelen en verbeteracties bedenkt om de beste service voor onze klant te creëren. Dat betekent onder meer dat je leiding geeft aan een klein team van ongeveer 30 medewerkers, zorgt dat de medewerkers goed hun werk kunnen doen, er aantrekkelijk eten op het menu staat, de in- en verkoop goed wordt georganiseerd en het belangrijkste: Tevreden gasten.

Naast jouw rol als manager draag jij ook je steentje bij de dagelijkse werkzaamheden. De dag is erg afwisselend, je verzorgt met name de lunch. Je zet het brood en broodbeleg klaar, vult het fruit aan, zet de drankjes op de juiste houdbaarheidsdatum neer en je zorgt dat het servies klaar staat. Tijdens de lunch let je er goed op dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Natuurlijk zien de counters en alle tafels er steeds netjes uit. Ook kassawerkzaamheden komen dagelijks voor. Met het oog op de voedselveiligheid is het van belang dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt.

Wat bieden wij?
Als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij vanuit onze hospitality CAO natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Contract voor 38 uren per week;
 • Werktijden tussen 8:00 en 18:00;
 • Salaris tot maximaal €2.813 bruto per maand
 • 25 aantal vrije dagen (obv 38 uur);
 • Interessante pensioenregeling;
 • Marktconforme reiskostenregeling, zowel voor openbaar- als eigen vervoer;
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk, daarom krijg jij toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen;
 • Uitgebreide lunch uit eigen restaurant.

Waar ga je dit doen?
Je gaat aan de slag op een van onze meest uitdagende locaties in de farmaceutische sector, gelegen op het Bio Science Park in Leiden. Hier vindt een breed scala aan productieprocessen en dienstverlening plaats. Deze diversiteit maakt de positie extra boeiend vanwege de farmaceutische focus en de complexe productieomgeving.


Wat neem je mee?
Voor de functie van Catering Manager is het een vereiste dat je ervaring hebt in de omgang met gasten en bij voorkeur in de horeca en/of horeca. Daarbij ben je gezien de dynamische setting goed in multitasking, flexibel ingesteld en kunt tegen een spreekwoordelijk stootje.

Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

 • Jij weet als geen ander wat gastvrijheid is, weet de verwachtingen van je gasteren iedere dag weer te overtreffen;
 • Je bent handig met computers, en weet jezelf prima te redden in de Microsoft Office programma's;
 • Je spreekt en schrijft, zowel Nederlands (uitstekend) als Engels (meer dan voldoende),
 • Je hebt een flexibele instelling en bent flexibel qua werktijden.

2. Je krijgt een
digitale screening


5. We doen je een
goed bodFunctie:cateringmanager
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2813 – 2813
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sodexo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Catering Manager Sodexo 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures