Vacature Chauffeur CE internationaal

Chauffeur CE internationaal in Zoeterwoude

In deze bijzondere rol vervoer je vloeibare ladingen met een tankcontainer naar bestemmingen zoals Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Je bent van maandag tot en met vrijdag onderweg en overnacht in de wagen, maar de weekenden breng je lekker thuis door.


Laten we beginnen met het voorstellen van onze geweldige opdrachtgever - een gerenommeerd familiebedrijf dat is uitgeroepen tot beste werkgever in de transport- en logistieke sector in 2018/2019. Met 24 standplaatsen wereldwijd, meer dan 1.600 medewerkers en een vloot van 500 vrachtwagens is dit bedrijf een ware grootheid in de transportindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in het vervoer van chemische producten over de hele wereld en zijn nu op zoek naar jou als nieuwe collega om het team te versterken als internationaal chauffeur CE!


Als internationaal chauffeur CE dien je in het bezit te zijn van een CE-rijbewijs en een ADR basis + tank certificaat. Het is essentieel dat je nauwkeurig en zelfstandig kunt werken. In ruil hiervoor ontvang je een aantrekkelijk salaris in de E-schaal en krijg je de kans om te werken met hoogwaardig materieel bij een geweldige werkgever!
 

Ben jij de internationale chauffeur CE die we zoeken? Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt? Aarzel dan niet om te reageren! Stuur jouw CV naar amsterdam@iqselect.nl of bel ons op 020-2385555.
Als dit niet precies is wat je zoekt, maak je geen zorgen. We hebben nog tal van andere vacatures die perfect aansluiten bij jouw wensen. De koffie staat klaar, en we kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen jouw volgende avontuur te plannen!Functie:Buitenland chauffeur, Chauffeur CE internationaal
Startdatum:29-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via amsterdam@iqselect.nl of 020-2385555. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Chauffeur CE internationaal IQ Select 29-10-2023

Bekijk ook andere vacatures