Vacature Chef servicemonteur elektrotechniek

Chef servicemonteur elektrotechniek in Zoeterwoude

Jij bent de brug tussen de binnen- en buitendienst, waarbij je samenwerkt met de contractbeheerder, werkvoorbereiding en een team van vijf tot tien service technici op locatie bij onze opdrachtgevers. Je waarborgt een soepele uitvoering van integrale werken (E/W/B) door nauwkeurige communicatie en afstemming met klanten, gebruikers en het serviceteam. Als leidinggevende zorg je voor veiligheid, kwaliteit en efficiëntie binnen het budget, ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en bied je ondersteuning aan de contractbeheerder bij ontwikkelings- en voortgangsgesprekken. Met een leaseauto bezoek je diverse locaties, waarbij je de voortgang bewaakt en bijdraagt aan technische vraagstukken wanneer nodig, waarbij jouw expertise van onschatbare waarde is voor je team.Functie:Chef servicemonteur, Chef-monteur
Startdatum:24-4-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.lazet@eminentgroep.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Chef servicemonteur elektrotechniek Eminent Groep 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures