Vacature Cliëntondersteuner

Cliëntondersteuner in Voorburg

Cliëntondersteuner

 • 36 uur p.w.
 • Max. € 4.729,- p.m.
 • Locatie: Leidschendam-Voorburg
 • Solliciteren kan t/m 14 juli 2024

MEE Zuid-Holland Noord is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving.
We helpen de inwoner kosteloos bij vragen of problemen op alle gebieden van het dagelijks leven. Ons doel? Eensamenleving waarin iedereen meetelt en mee kan doen. Wil jij hieraan ook jouw bijdrage leveren?

Dit ga je doen

Als Onafhankelijk Cliëntondersteuner maak je deel uit van het MEE-team in Leidschendam-Voorburg en kun je deelnemen aan het Veilig Verder Team. Samenwerking binnen en buiten het team staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met Sport en Welzijn, Woej en Kwadraad vormt MEE het Sociaal Servicepunt. Daarnaast nemen we deel aan diverse samenwerkingsverbanden.

Samen met jouw zes MEE-collega's ben je verantwoordelijk voor het oppakken van diverse hulpvragen van inwoners van alle leeftijden. Het doel is passende zorg, begeleiding en ondersteuning te bieden. Kennis van wet- en regelgeving is hiervoor noodzakelijk. Jouw expertise en aandachtsgebied zijn het ondersteunen van volwassenen, maar je kunt ook jeugd ondersteunen.

Zo maak jij het verschil

Het ondersteunen van mensen met een beperking past helemaal bij jou. Dit doe je op alle gebieden van het dagelijks leven: opvoeding en ontwikkeling, leren en werken, regelgeving en geldzaken, samenleven en wonen. Hierbij betrek je het eigen netwerk van de cliënt en andere professionals. Zo vergroot je de zelfredzaamheid en participatie van de cliënt en verbeter je diens mogelijkheden in de maatschappij. Vanuit MEE bieden we onafhankelijke ondersteuning. Dit betekent dat je echt naast de cliënt kunt staan. MEE wil meedoen mogelijk maken!

5 redenen waarom dit iets is voor jou

 1. Je hebt een hbo-diploma, bij voorkeur MWD, SPH of Social Work.
 2. Je hebt ervaring met het werken met kinderen/jongeren.
 3. Je bent SKJ-geregistreerd.
 4. Je hebt kennis en ervaring in het bieden van hulpverlening binnen het sociale domein.
 5. Je bent een verbindende en inspirerende kracht en neemt proactief positie in.

Hier mag je op rekenen

 • Een brutosalaris van maximaal € 4.729,- (op basis van een 36-urige werkweek), conform schaal 8 van cao Sociaal Werk per 1 juli 2024.
 • Individueel Keuze Budget voor extra flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden als vakantiegeld en een 13e maand.
 • Persoonlijk loopbaanbudget en onbeperkt toegang tot het digitale trainingsaanbod van GoodHabitz.
 • Een uitdagende en afwisselende functie in een fijn team, in eerste instantie voor de duur van een jaar en/of voor de duur van een zwangerschapsverlofvervanging van 4 maanden.
 • Een recente Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht voor aanvang van de functie.

Hier kom je terecht

Binnen MEE ZHN werk je samen met enthousiaste collega's die elke dag werken aan de taak die zij zichzelf gegeven hebben: 'meedoen mogelijk maken'.

Jouw rol binnen MEE ZHN brengt je in contact met een netwerk van maatschappelijke organisaties, waaronder JESS, JongLeren, MEE ZHN en , alle gefaciliteerd door Xtra. Binnen deze krachtenbundeling draait het om op een verbindende en inspirerende manier samenwerken en positie innemen om impact te maken voor een samenleving waarin iedereen meetelt en de kans krijgt mee te doen.

Meer weten over MEE ZHN? Ga naar onze website www.meezhn.nl

Het sollicitatietraject

Uiterlijk 5 werkdagen na sluitingsdatum ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Na het kennismakingsgesprek volgt (eventueel) een tweede gesprek en bij wederzijds enthousiasme heb je het arbeidsvoorwaardengesprek. Na je arbeidsvoorwaardengesprek kun je jouw contract digitaal ondertekenen en is het alleen nog afwachten tot je eerste werkdag!

Contact

Wil je even sparren over de functie en deze vacature?
Bel of app Janneke Timmers, Cliëntondersteuner Team Leidschendam-Voorburg: .Functie:cliëntondersteuner
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4729 – 4729
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Cliëntondersteuner Xtra 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures