Vacature Clubkadercoach en Kartrekker Sportakkoord

Clubkadercoach en Kartrekker Sportakkoord in Leiden

Clubkadercoach en kartrekker Sportakkoord

Wil jij een bijdrage leveren aan een sociaal veilige basis in de sport? Wordt Clubkadercoach en kartrekken Sportakkoord!

Clubkadercoach en kartrekker Sportakkoord

Rijnland Beweegt

Uren: 20 - 24 uren / week

Salaris: € 2.450 - € 3.200

Omschrijving functie

Wil jij een bijdrage leveren aan een sociaal veilige basis in de sport? Vanwege een carrièreswitch van onze huidige collega heb jij nu die kans!

We bieden een unieke combifunctie: Clubkadercoach en kartrekker Sportakkoord bij Rijnland Beweegt (onderdeel van Sportief Besteed Groep). Hier ben je niet alleen bezig met het ontwikkelen en verzorgen van trainingen, maar je bent ook de kracht achter de Sportakkoord werkgroep Sociaal Veilig Sport. Samen zetten we ons in voor dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen kan deelnemen.

Als Clubkadercoach werk je intensief samen met je collega clubkadercoach, de breedtesportcoördinator van de gemeente Leiden en uiteraard met de sportverenigingen. Voor het Sportakkoord werk je samen met de werkgroepleden, de coördinator van het Sportakkoord en stem je indien nodig af met de kartrekkers van de drie andere werkgroepen.

Wat ga je doen?

Clubkadercoach:

 • Ontwikkelen, evalueren en verankeren van trainersbegeleiding bij diverse sportverenigingen, afgestemd op de wensen en behoeften van de vereniging;
 • Begeleiden en ondersteunen van het sporttechnisch kader tijdens reguliere trainingen op de sportvereniging;
 • In kaart brengen van behoeften en knelpunten van het sporttechnisch kader en het aanbod, voorstellen doen ter verbetering en adviseren over het sporttechnisch beleid;
 • Organiseren van deskundigheidsbevordering voor sportverenigingen op pedagogisch of didactisch vlak;
 • Monitoren en verantwoorden van de inzet en resultaten.

Kartrekker werkgroep Sportakkoord:

 • Organiseren van effectieve communicatie en samenwerking binnen de werkgroep, onder andere door het houden van werkgroepoverleggen en het creëren van eigenaarschap en duurzame betrokkenheid binnen de werkgroep;
 • Acties zoals bepaald in Sportakkoord II Leiden vertalen naar concrete plannen binnen het uitvoeringsbudget voor het thema Sociaal veilige sport;
 • Bewaken van landelijke en lokale ontwikkelingen op het gebied van sociaal veilige sport en deze indien nodig met de werkgroep vertalen naar plannen;
 • Aanjagen en sturen op de uitvoering van lopende en nieuwe actieplannen;
 • Zorgen voor monitoring en verantwoording van acties en resultaten.

Dit ben jij

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau; Je hebt affiniteit met het thema sociaal veilige sport en ervaring met werken met vrijwilligers/sportverenigingen; Je hebt pedagogische en didactische kennis die je goed kunt overdragen; Je hebt bij voorkeur ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van trainersbegeleiding; Je bezit over sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om mensen positief te betrekken; Je bent goed in het bewaken van acties, plannen en budgetten; Je ziet kansen en mogelijkheden, creatief in het bedenken van oplossingen; Je bent bereid om 's avonds en eventueel in het weekend te werken; Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Leiden; Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wat bieden wij

Wij bieden je een afwisselende baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden we een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 2.450,- en € 3.200,- bruto per maand (excl. vakantietoeslag) op basis van een 36-urige werkweek. Je ontvangt een tijdelijke aanstelling van 4 maanden voor 20-24 uur per week (meer uren zijn bespreekbaar in combinatie met andere opdrachten). Bovendien is er de kans op verlenging bij positieve prestaties en het verloop van opdrachten.

Bij Sportief Besteed Groep sta je daarnaast aan het roer van jouw eigen ontwikkeling. Op dag 1 start jouw persoonlijke 'reis van de medewerker'. Wij bieden passende mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering vanuit de SBG Academy. Of het nu gaat om het volgen van een training of gesprekken met een buddy. Wij zien jou als ondernemer van jouw eigen talent!

Onze organisatie

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature en ervan overtuigd dat jij goed past binnen Sportief Besteed Groep? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren! Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze rol. Stuur ons je motivatiebrief en cv en portfolio via onderstaande button.

Vragen over de procedure? Neem contact op met , , via ofFunctie:clubkadercoach & kartrekker sportakkoord
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2450 – 3200
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sportief Besteed Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Clubkadercoach en Kartrekker Sportakkoord Sportief Besteed Groep 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures