Vacature Coach

Coach in Oosterbeek

Coaching voor personen in de zorg in Oosterbeek

Voor deskundige coaching in de zorg moet je bij GAC Assessment & Coaching in Oosterbeek, nabij Arnhem, zijn. Al ruim 25 jaar zijn wij werkzaam als coach en inmiddels zijn we expert in het begeleiden van medisch specialisten, hoogleraren en afdelingshoofden in (academische) ziekenhuizen. Ben jij werkzaam in de zorg en kan je wel wat coaching gebruiken bij ons in Oosterbeek? Of is jouw afdeling gebaat bij teamcoaching? Dan staan wij voor je klaar.

Persoonlijke coaching voor iedereen die in de zorg werkt, bij ons in Oosterbeek

Vraag je jezelf af wat de volgende stap in je loopbaan gaat worden? Of loop je vast in je huidige functie vanwege bijvoorbeeld burn-out klachten? Volg dan een individueel coachingstraject bij ons. Dan krijg je precies de begeleiding die jij nodig hebt. Zo leer je bijvoorbeeld wat jou motiveert en van welke werkzaamheden je energie krijgt. Ook wanneer jouw gehele team begeleiding nodig heeft, helpen wij graag met deskundige teamcoaching . Bij ons in Oosterbeek helpen we iedereen bij het ontwikkelen van zijn of haar competenties en geven we persoonlijke coaching voor iedereen die in de zorg werkt.

Krijg de begeleiding die jij wenst

Wanneer je bij ons in Oosterbeek, nabij Arnhem, coaching volgt om beter te presteren in de zorg, krijg je precies de steun en begeleiding die jij wilt. We werken aan datgene wat jij moeilijk vindt en helpen mentale blokkades te doorbreken. Het je interesse of vragen? Bel naar en we helpen je graag.

ContactFunctie:coach
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Coach VanDaan Coaching 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures