Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst in Leiderdorp

Als commercieel medewerker binnendienst heb je een sleutelrol binnen de salesafdeling voor in de Belgische markt, daarom ben je commercieel- en communicatie vaardig. In deze commerciële functie ben je samen met het verkoopteam (6 collega’s) verantwoordelijk voor de omzet die geldend is voor Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg. Je geeft deskundig advies aan klanten inzake orders en offertes, op een klantvriendelijke manier dat leidt tot een hoge klanttevredenheid. Je zorgt voor een commerciële en correcte verwerking en controle van verkooporders en offertes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor plaatsen, bewaken en nabellen van deze offertes en orders. Ook heb je een grote commerciële rol, je houdt je namelijk bezig met het proactief benaderen van klanten binnen de doelgroepen. Daarnaast sta je klanten te woord en maak je afspraken voor de verkoopadviseurs. Verder ben je verantwoordelijk voor het correct aanleveren van montage dossiers. Een greep uit jouw takenpakket: 

  • Ondersteunen van verkoopadviseurs, telefonisch en administratief;
  • Het calculeren van verkoopprijzen en montagetarieven;
  • Ondersteunen in transportplanning met de klant;
  • Coördineren van de voortgang van project- en/of aanbestedingsoffertes;
  • Verzorgen van Autocad tekeningen.

Het kantoor bevindt zich in Leiderdorp en is met eigen vervoer goed bereikbaar uit Alphen aan den rijn en Leiden. Functie:Commercieel Medewerker Binnendienst, Commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3700 – 3700
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via s.dubbeldeman@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Commercieel Medewerker Binnendienst Olympia 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures