Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst in Leiden

Als commercieel medewerker binnendienst heb je de verantwoordelijkheid voor de verkoop en het technische advies van elektrische en mechanische aandrijvingen. Samen met jouw collega's werk jij aan het realiseren van technische oplossingen, maar ook sta je in contact met de Accountmanagers. Je beschikt over een grote groep klanten van ingenieursbureaus tot aan eindafnemers. Jouw taak is om verder te kijken en te denken in oplossingen, dan brengt deze functie jou veel ruimte voor eigen inbreng. 

Jouw taken bestaan uit:

  • Het verwerken van schriftelijke en telefonische aanvragen;
  • Het opstellen van technische offertes;
  • Het voorbereiden van orders. 

Zowel intern als extern heb jij contact. Je bent in samenwerking met de afdeling Order Processing, maar ook onderhoud jij het contact met het Duitse moederbedrijf voor de internationale projecten en verwerk je de administratie.

Het betreft een fulltime functie, maar uiteraard is wat minder uur werken ook geen probleem. We gaan graag het gesprek met elkaar aan.Functie:Commercieel Medewerker Binnendienst, Commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.vanderborn@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Commercieel medewerker binnendienst Olympia 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures