Vacature Communicatietalent

Communicatietalent in Zoetermeer

Communicatietalent met ervaring in de beautybranche

Ben jij die communicatietijger met ervaring in de beautybranche? Weet jij als geen ander hoe je de liefde en kennis voor de beautybranche omzet in activerende en inspirerende content voor verschillende kanalen zoals websites, blogs, social media, nieuwsbrieven en drukwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als communicatiemedewerker bij Cosinta ben jij verantwoordelijk voor het schrijven en creëren van de beste content voor onze klanten. Met jouw ervaring in de beautybranche, weet jij als geen ander wat onze klanten willen zien en lezen. Daarnaast heb jij ervaring in het beheren en doorontwikkelen van de website en ben je altijd op zoek naar manieren om de SEO score te optimaliseren.

Ben jij het communicatietalent die we zoeken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar .

Deze vacature sluit op 31/05/2024

Wil jij graag bij Cosinta komen werken, maar staat er geen vacature open (in jouw vakgebied)? Schroom niet om een open solicitatie te sturen naar

Wij staan altijd open voor sollicitaties van stagiaires van een beroepsopleiding in de handel.

Cosinta


Locatie

Heliumstraat 160
2718 RS Zoetermeer
+31 - (0)10 524 34 44Functie:communicatietalent
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Communicatietalent Cosinta Service 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures