Vacature Consulent Participatie en Inkomen

Consulent Participatie en Inkomen in s-Gravenhage

Over de functie

Een Consulent Participatie en Inkomen controleert op rechtmatigheid en of er sprake is van een of meerdere voorliggende voorzieningen. Je bent integraal verantwoordelijk voor zowel de rechtmatigheid als de doelmatigheid over een caseload van 80 tot 90 cliënten en je kent je cliënten goed. Je beschikt over uitstekende kennis van de Participatiewet en je weet dit in de praktijk toe te passen. Als het gaat om handhaving op doelmatigheid of rechtmatigheid ben je onverzettelijk, ook bij moeilijke situaties.

Functie eisen

Als Consulent Participatie en Inkomen beschik jij over:

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als consulent Participatie en Inkomen/ casemanager doel- en rechtmatigheid bij een gemeente of gemeentelijke instelling.
  • Aantoonbare kennis van de participatiewet, door middel van een cursus en/of opleiding.
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als consulent Participatie en Inkomen / casemanager doel- en rechtmatigheid bij een gemeente of gemeentelijke instelling met een caseload van minimaal 80 cliënten bij een fulltime dienstverband (36 uur) Bij een parttime dienstverband ervaring met een caseload die past bij het aantal parttime uren. 

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Consulent Participatie en Inkomen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Ambtenaren: sociale dienst
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3686 – 5280
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via chelsea.amweg@maandag.nl of 657339954. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Consulent Participatie en Inkomen Maandag 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures