Vacature Consultant

Consultant in s-Gravenhage

Functieomschrijving

Ben jij een echte schakel tussen de business en IT? En wil je aan de slag bij een bedrijf wat jou veel vrijheid geeft in de invulling van je baan? En dat voor een startsalaris van €2850,- tot €3000,- per maand als junior? Dan bij jij de consultant informatiemanagement die wij zoeken. Solliciteer nu!

Wat bieden wij jou
 • €2850,- tot €3000,- salaris!
 • Bedoeling om jou in dienst te nemen!
 • Hybride werken!
 • Learning academy voor jou!
 • Begeleiding door toegewezen buddy!
 • Je eigen agenda indelen!
Wie ben jij

Je bent erop gespitst om vraagstukken die klanten hebben op te lossen. Hiervoor zet jij je vakkennis en organisatorische vaardigheden in. Je kan als consultant iedereen makkelijk meenemen in je verhaal. Je bouwt aan een duurzame klantrelatie, werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor een goed resultaat. Met je analytische vaardigheden herken je bottlenecks en je kan daar praktisch mee aan de slag. Verder ben je:

 • In het bezit van een HBO/WO diploma;
 • Overtuigend en proactief;
 • Kennis van informatiemanagement en/of procesoptimalisatie bij een non-profit organisatie is een sterke pré!
Wat ga je doen

Als consultant zorg jij voor een goede inrichting en werking van het informatiebeheer op tactisch en operationeel niveau. Jij bent de schakel tussen de business en IT! Door de gebruikerswensen van ambtenaren in kaart te brengen, krijg je een helder beeld van een probleem en kun je een passende oplossing bedenken. Je zorgt ervoor dat de IT-afdeling aan de slag gaat en de omgeving zo inricht zoals de ambtenaren willen.

Of het nu gaat over digitaal samenwerken, zaakgericht werken, e-Overheid, wet- en regelgeving, het regelen van projecten, informatiebeleid, verandermanagement of structureren van informatie met de nieuwste software, door nauw samen te werken met onze klanten maak je van elk vraagstuk een succes. Werkzaamheden waar jij je o.a. voor gaat inzetten, zijn:

 • Het structuren van grote hoeveelheden informatie;
 • Je maakt analyses over hoe bedrijfsprocessen zijn ingericht;
 • De opdrachtgever advies geven voor hun informatiehuishouding;
 • Implementeren van werkprocessen;
 • Je neemt de klant en haar werknemers mee in de veranderingen in bedrijfsprocessen die zullen plaatsvinden.
Waar ga je werken

Dit bedrijf houdt zich bezig met het verbeteren en transparanter maken van de informatiehuishouding binnen de Rijksoverheid. De cultuur is er één waar ze trots op zijn. Ze vinden het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt en investeren veel in de ontwikkeling van hun werknemers. Dit doen ze door middel van persoonlijke gesprekken en een learing academy die ze aanbieden. Collega's gaan informeel met elkaar om. Ook zijn er regelmatig gezellige borrels en andere uitjes! Omdat er weinig rangorde in het bedrijf aanwezig is, ben je als consultant ook vrij om met ideeën te komen die goed zijn voor jouw eigen werkleven!

#MKB

Sollicitatie

Ben jij de consultant die wij zoeken? Solliciteer dan snel en vergeet je CV niet te uploaden!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:ICT-informatiemanager
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via sander.hurks@tempo-team.nl of 06-51895496. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zoeterwoude
 2. Consultant Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures