Vacature Consultatief Psychiatrisch Verpleegkundige Poli Ouderen

Consultatief Psychiatrisch Verpleegkundige Poli Ouderen in Leiden

GGZ Rivierduinen

Consultatief psychiatrisch verpleegkundige poli ouderen

Leiden € 2.677 - € 4.180 per maand Polikliniek ouderen 24 uur, verpleegkundige

Welke uitdaging ga je aan?


Vind jij het leuk om het vak van consultatief verpleegkundige je eigen te maken? En wil jij jouw kennis overdragen middels consultatie en scholing aan medewerkers binnen de sector VVT en Thuiszorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Welke uitdaging ga je aan?

Als consultatief psychiatrisch verpleegkundige bied je structurele ondersteuning en scholing aan medewerkers van niet GGZ-instellingen in het omgaan met cliënten die naast lichamelijke problemen, ook gedrags- en/of psychiatrische problematiek hebben. Vanuit je ggz expertise word je gevraagd mee te denken middels de consultatie in complexe zorgsituaties door hierin een team te ondersteunen.


Dit doe je door:

- Je maakt in teamverband de werkproblemen bespreekpaar die werknemers kunnen ervaren met deze zorgvragers;

- Je signaleert knelpunten op het gebied van kennis/samenwerken binnen de instellingen t.a.v. de zorg van de psychiatrische cliënt;

- Je draagt zorg voor verslaglegging vanuit de bijeenkomsten;

- Je plant zelfstandig afspraken en evaluaties met de teams en leidinggevenden.

Binnen jouw rol krijg je de ruimte om te bouwen aan de realisatie van onze visie op ouderenpsychiatrie. Inhoudelijk draag je bij aan de vormgeving en doorontwikkeling van onze behandelmethoden binnen de gehele poli. Ook werk je samen met interne en externe partners in het bieden van directe zorg aan cliënten -en indirecte zorg door middel van training en kennisoverdracht aan collega's in de keten.


Kortom een afwisselende functie in een omgeving waar je kan bijdragen aan de toekomst van onze ouderenzorg.


Wie ben jij?


Als Consultatief psychiatrisch verpleegkundige in ons team in Leiden heb je interesse in of kennis van de ouderenzorg! Daarnaast ben je in staat om binnen een korte tijd een analyse te maken van een situatie en je kunt hierop inspelen. Je hebt onderwijskundige en coachende vaardigheden. Verder beschik jij over:

 • Je bent in het bezit van diploma op HBO niveau. Onze voorkeur gaat uit naar een BIG geregistreerde verpleegkundige;
 • Je hebt ervaring in de psychiatrie;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Hoe ziet jouw team eruit?


Locatie: Leiden, we geven consultatie en scholing in Zuid en Noord-Holland

De zorg aan (oudere) cliënten binnen zowel de intra als extramurale zorg wordt complexer en vraagt een stevige samenwerking tussen ggz en ketenpartners. Binnen het verzorgingsgebied van Rivierduinen zijn hierover samenwerkingsafspraken gemaakt met verschillende grote zorgaanbieders in de verpleeghuiszorg en thuiszorgorganisaties. Het consultatieteam bestaat uit de volgende disciplines: psychiater, (docent) psychiatrisch verpleegkundige en verpleegkundig specialist. Naast de VVT sector heeft het consultatieteam een samenwerkingscontract met een algemeen ziekenhuis voor consulten psychiatrie.

Deze functie bied je de mogelijkheid tot het zelfstandig werken in een leuk en ervaren team, waarbij intervisie en collegiaal overleg mogelijk is. Je wordt gedegen ingewerkt en begeleid bij het uitvoeren van je taken door je directe collega's. De werkzaamheden vinden plaats binnen kantoortijden en kunnen deels vanuit huis voorbereid worden.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 24 uur, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.677,- en €4.180,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 50); Met ingang van 01-01-2024 zullen de salarissen stijgen met 2%;
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:psychiatrisch verpleegkundig poli ouderen
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2677 – 4180
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Consultatief Psychiatrisch Verpleegkundige Poli Ouderen Leapfrog 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures