Vacature Developer

Developer in Leiden

Pak jij de stage?

Wij bieden

 • Goede start van je carierre
 • Uitmuntende begeleiding
SWIS NERF Squad

Dienstverband:

Stage

Salaris:

€400 - €400

Kruimelpad

Kom stage lopen bij SWIS

De uitdaging

Wil jij veel leren tijdens je 3e jaar of wil je afstuderen met een onderzoek dat echt gebruikt gaat worden door SWIS? Dan biedt SWIS de perfecte stageplaats voor jou.

Wij ontwikkelen maatwerk(web)applicaties mét impact. Dit gaat van geïntegreerde e-learning systemen naar het plannen van routes voor elektrische auto's tot aan corporate websites. Dit doen we inmiddels met 42 professionals, in drie SCRUM teams. We zijn nu op zoek naar stagiairs per september 2024 die één van onze teams kunnen versterken of bij ons onderzoek willen doen. Hierbij maak je gelijk kennis met een digital agency!

Wat ga je doen?

We hebben stages en afstudeeropdrachten op het gebied van onderzoek, verbeteringen op bestaande systemen of het meewerken aan onze coole projecten. We hebben plek en begeleiding voor stagiaires (HBO-I/Interactie-technologie of Software engineering of Communicatie en Multimedia Design) per september 2024.

We kiezen in overleg met elkaar een stageplek in één van de teams met een stageopdracht die bij jou en ons past. Je kunt zelf natuurlijk ook een goed idee hebben. Dit kan bij één van de 4 multidisciplinaire klantteams of team AI.
Je start met een inwerktraject van ongeveer 6 weken in Jira, waarbij je onder andere een website na probeert te bouwen en kennis maakt met Scrum. Uiteraard word je hierbij goed begeleidt. En mocht het goed gaan, bieden wij je graag na je afstuderen een baan aan. Veel stagiaires zijn hier blijven plakken én alle drie de MT-leden zijn zelfs ooit gestart als stagiaires! Goals!

Andere opleiding?

Wanneer jij een andere opleiding volgt, maar denkt dat SWIS goed kan aansluiten op jouw stageopdracht/opleiding, contact ons dan ook!
Zoek jij bijvoorbeeld een stage aansluitend bij jouw opleiding Business Data Management, Commerciële Economie, Human Resource Management of Marketing Management? Dan kijken wij graag samen met jou naar de mogelijkheden binnen SWIS.

Jouw profiel

 • Je kijkt verder dan code. Je hebt een duidelijke visie op het web
 • Je hebt kennis van of ervaring met PHP (OOP), MySQL, CSS en/of Javascript
 • Je staat open voor Drupal en/of Laravel
 • Je houdt van een betrouwbaar internet en de mogelijkheden die het biedt
 • Je brengt humor en gezelligheid mee en kan je vinden in onze kernwaarden: eerlijk, nuchter en vastberaden

Wat wij jou bieden

 • Uitdagende projecten om aan mee te werken voor aansprekende duurzame organisaties
 • Een innovatieve omgeving met ervaren collega's die hun expertise delen
 • Goede begeleiding door een ervaren Developer
 • Technische kennissessies
 • Stagevergoeding € 400,- (bruto per maand FT)
 • Verzorgde lunch, SWIS-borrels, SWIS-meetings, champagne-momenten.
  Want, successen moeten gevierd worden!
 • Sowieso lekkere koffie!

Samen

Bij SWIS doen we alles dingen samen. We werken in multidisciplinaire teams en betrekken klanten bij het hele proces, van strategische kick-off tot analyse en evaluatie. Hechte teams. Het voelt soms alsof je samen met een groep vrienden werkt.

Maatschappelijk klanten/projecten

Samen met je collega's werk je aan projecten die een maatschappelijk impact maken. Projecten die echt wat betekenen, websites die het internet elke dag een stukje mooier maken. Jij laat met jouw werk, samen met het team, een "footprint" achter.

Groei

Of je nu stagiair, junior, medior of senior bent bij SWIS is er volop ruimte voor groei en ontwikkeling.
Welke cursus staat er bij jou op de planning?

Tools / technieken

Bij SWIS werken we uitsluitend met de laatste technieken, programmatuur en content management systemen. Je krijgt de kans om jouw skillset continu bij te schaven door middel van trainingen en cursussen

Open source

SWIS is ook een open-source digitale speeltuin waar we proberen voor te lopen met nieuwe open source technieken, functies, programma's en talen zoals bijvoorbeeld Drupal.

Werkgeluk

Een goede stagevergoeding voor jouw harde werken is fijn, maar wij geloven dat werkgeluk nóg belangrijker is. Bij SWIS proberen we elke dag een steentje bij te dragen aan jouw werkgeluk.

Zo krijg je als stagiair uitstekende begeleiding van een van onze developers.

Awardwinning

Als je bij SWIS komt werken, is er een grote kans dat je aan de slag gaat met projecten waarvoor we awards in de wacht hebben gesleept. Hoe tof is dat! Nog leuker, wellicht draag jij, met jouw code, bij aan een extra gevulde SWIS-prijzenkast.

Gewaardeerd met
een 8,3

Werken bij het leukste bedrijf van Leiden.
Het bewijs: de medewerkers van SWIS waarderen SWIS met een 8,3 als rapportcijfer!

Lunchen bij SWISHet team van SWIS wint 2 Splash AwardsSWIS NERF Squad


Valérie de mol
.


Functie:developer
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Developer Swis 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures