Vacature Docent Frans

Docent Frans in Leiden

De Franse taal wordt vaak door leerlingen gekozen om deel uit te maken van hun vakkenpakket. Dit is begrijpelijk, gezien de Franse taal een mooie taal is om te leren. 

Verder ben je als docent Frans niet alleen een expert in de Franse taal en cultuur maar ook gedreven om de nieuwe generatie(s) te helpen hun taalvaardigheid te ontwikkelen. Zo haal jij voldoening uit het begeleiden van leerlingen naar het begrijpen van de Franse grammatica en spelling. 

Om voor deze vacature in aanmerking te komen heb je bij voorkeur een tweedegraads bevoegdheid, maar als je in opleiding bent voor docent Frans, moedigen we je zeker aan om te solliciteren! Jouw passie voor het onderwijs is wat telt.Functie:Docent Frans, Onderwijs
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 6000
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchpartner via alexander@matchpartner.nl of 31633314376. Of bezoek hun website http://www.matchpartner.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Docent Frans Matchpartner 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures