Vacature Docent Nederlands eerstegraads

Docent Nederlands eerstegraads in Leiden

Jij wilt als docent Nederlands de Nederlandse taal begrijpelijker maken voor de leerlingen. Jij hebt als docent een duidelijke visie van hoe jij jouw lessen boeiend kunt maken voor ze. Op deze manier ga jij als docent Nederlands ervoor zorgen dat leerlingen zich verder ontwikkelen in taalvaardigheid en literatuur. 

Om voor deze vacature in aanmerking te komen heb je bij voorkeur een tweedegraads bevoegdheid, maar als je hiervoor in opleiding bent dan moedigen we je zeker aan om te solliciteren! Jouw passie voor het onderwijs is wat telt. 

Dus ben je opzoek naar een baan als docent Nederlands? Lees dan snel verder en wie weet kunnen wij je helpen aan een baan. Functie:Docent Nederlands eerstegraads, Onderwijs
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3000 – 6000
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchpartner via alexander@matchpartner.nl of 31633314376. Of bezoek hun website http://www.matchpartner.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Docent Nederlands eerstegraads Matchpartner 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures