Vacature Docent Nederlands (VMBO)

Docent Nederlands (VMBO) in Voorburg

Bevlogen docent Nederlands (vmbo)

Veurs Voorburg vmbo

Veurs Voorburg vmbo, onderdeel van Scholengroep Spinoza, is op zoek naar een docent Nederlands met een groot hart voor vmbo'ers, iemand die in het nieuwe schooljaar mee wil bouwen aan een toekomstbestendige sectie Nederlands op onze school.
Op het Veurs streven we ernaar iedere leerling met gerichte aandacht uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen. Als docent heb je het enthousiasme en de energie om deze uitdaging aan te gaan. Dat jij de docent Nederlands bent die wij zoeken, blijkt natuurlijk uit je curriculum vitae, je motivatiebrief, de referenties die wij inwinnen en je ambitie.
Op Veurs Voorburg zijn we al enige tijd bezig met het implementeren van een nieuw toetsbeleid. De volgende stap is het gebruiken van de taxonomie KTI, waarna we doorwerken naar de implementatie van formatief handelen. Wij zoeken dan ook een collega die er zin in heeft om hier samen met de sectie een actieve bijdrage aan te gaan leveren.
Functie-eisen:
- Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid;
- Je bent innovatief en ondernemend;
- Je hebt uitgebreide kennis van het schoolvak Nederlands in het tweedegraads vakgebied;
- Je bent bereid om aan de slag te gaan met de nieuwe concept kerndoelen Nederlands van de overheid en deze te verwerken in een doorlopende leerlijn;
- Je beschikt over goede computervaardigheden;
- Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- Je bent een teamspeler;
- Je bent zelfstandig;
- Je hebt gevoel voor humor;
- Je bent een betrokken, proactieve docent en loyaal aan de leerlingen en aan onze school.
Hierom wil je werken bij Veurs Voorburg vmbo:
Wij zijn de leukste VMBO-school van Voorburg en werken in een prachtig nieuw gebouw. Veurs Voorburg is een dynamische en kleine school (420 leerlingen) waarin iedereen elkaar kent. Leerlingen kunnen hier zichzelf zijn, hun talenten ontdekken en daardoor groeien als persoon.
Onze leerlingen komen uit Voorburg en alle omliggende gemeenten. Hierdoor hebben wij een diverse leerlingenpopulatie. Die vraagt om medewerkers met een groot hart voor leerlingen en sterke pedagogische vaardigheden. Investeren in de relatie met de leerlingen maakt hierin het verschil. Nieuwe en startende collega's kunnen rekenen op ondersteuning vanuit ons inductieprogramma.
Je komt terecht in een team met bevlogen en betrokken collega's. De school heeft ongeveer 60 medewerkers. Die kleinschaligheid zorgt voor een team waarin je je snel thuis voelt en waar je altijd op elkaar kunt rekenen. Onze vmbo-school biedt de volgende leerwegen aan: basis- kader- gemengde- en theoretische leerweg met en zonder leerwegondersteuning. In de bovenbouw bieden wij de profielen Zorg & Welzijn, Economie & Ondernemen en Dienstverlening & Producten aan.
Wij bieden :
- Goede begeleiding in een prettige en lerende omgeving: alle startende docenten, ongeacht de onderwijservaring, worden begeleid door ervaren coaches.
- Een gezellig en bevlogen team
- Een prachtig nieuw schoolgebouw
- Sporten in ons eigen beweeglokaal, individueel, samen en/of onder begeleiding van onze vitaliteitscoach
Veurs Voorburg vmbo is onderdeel van Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's biedt. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33 procent. Via de Haagse Onderwijs Academie bieden wij een gevarieerd aanbod van cursussen en e-learnings aan. Daarnaast kennen wij goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vergoeding, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een
vitaliteitsprogramma en -budget en ook stoelmassages!
Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in salarisschaal - LB
of LC en conform cao VO.
Neem voor deze vacature contact op met onze directeur Laura Roek, op telefoonnummer of via .
Informatie over onze school kun je vinden op: www.veursvoorburg.nl.

Vestigingsadres

Stichting Scholengroep Spinoza
Van Tuyll van Serooskerkenstraat 77-85
(Gebouw 'Pleinzicht')
2273 CD Voorburg

Postadres

Postbus 35
2270 AA Voorburg

OV

Buslijn 23 of tramlijn 2. Halte Koningin Julianalaan/Mgr. van . Loop via de Koningin Julianalaan in de richting van het parkeerterrein bij het winkelcentrum. Na ongeveer 150 meter (voor het parkeerterrein) eerste straat links. U bent gearriveerd in de Uhlenbeckstraat/Van Tuyll van Serooskerkenstraat.

Auto

Route vanaf de Prins Bernhardlaan uit de richting Leidschendam en Voorburg:
Vanuit de richting Leidschendam: rechtsaf de Spinozalaan in. Vanuit de richting Voorburg: linksaf de Spinozalaan in. Na 175 m linksaf de Bucaillestraat in. Volg de weg na 140 m naar rechts. Na 120 m bent u gearriveerd in de Van Tuyll van Serooskerkenstraat.
Route vanaf de Mgr. van uit de richting Voorburg:
Ga linksaf de Spinozalaan in. 1e straat rechtsaf (Uhlenbeckstraat). Na 150 m linksaf. U bent gearriveerd in de Van Tuyll van Serooskerkenstraat.
Route vanaf de Koningin Julianalaan uit de richting Den Haag:
volg de Koningin Julianalaan. Bij de kruising met de Mgr. van de Koningin Julianalaan blijven volgen richting P-winkelcentrum. 1e straat linksaf. U bent gearriveerd in de Uhlenbeckstraat/Van Tuyll van Serooskerkenstraat.

Parkeren

In en rondom de Van Tuyll van Serooskerkenstraat is een parkeerzonde ingesteld. Parkeren in de zone is alleen mogelijk met een parkeerschijf voor een maximale parkeerduur van 2 uur. In een beperkt aantal straten rondom het bureau is het nog wel mogelijk om lang te parkeren. Zo is aan beide zijden van de Mgr. van vaak nog wel een parkeerplaats te vinden.Functie:docent nederlands vmbo
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Docent Nederlands (VMBO) Scholengroep Spinoza 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures