Vacature Elektromonteur

Elektromonteur in Leiden

Opleiding Elektromonteur regio Leiden/Haarlem

Liander Techniek Monteurs Mbo Leiden

Start je technische carrière bij Alliander, met onze betaalde opleiding tot elektromonteur. Als elektromonteur in opleiding verdien je een salaris terwijl je tegelijkertijd het vak leert van ervaren collega's. En dat doe je vanuit onze eigen bedrijfsschool. Jij maakt het net betrouwbaarder bij Alliander.

De energietransitie is onmogelijk zonder jou alselektromonteur in opleiding.

Leer tijdens de betaalde opleiding tot elektromonteur hoe je veilig door ieder probleem heen sleutelt. Eén dag in de week krijg je theorieles in Harderwijk en de overige dagen pas je die theorie toe in de praktijk. Dit doe je in Duiven, Amsterdam of Leeuwarden. Je volgt de opleiding tot eerste monteur laag- en middensspanningsdistributie. Heb je je diploma na 2,5 jaar behaald? Dan ga je in de praktijk verder met het behalen van de juiste certificaten zodat je veilig verder kan sleutelen aan ons energienetwerk. Natuurlijk is doorgroeien naar uitvoerder of engineer ook mogelijk. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als elektromonteur in opleiding werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

 • Maken van een kabelmof op een laagspanningskabel.
 • Oplossen van een storing in een middenspanningsstation.
 • Aanleggen, onderhouden en oplossen van andere storingen aan de laag- en Middenspanningsnetten, Transformatorstations én openbare verlichting.
 • Draaien van een wacht- en storingsdienst 1 keer in de 5 weken.

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Liander. Hier ben jij medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van energienetten zoals elektriciteit en gas. Dat regel je met zo'n 3.000 collega's. Zo leveren wij energie aan huishoudens, bedrijven en andere klanten.

De wil om groot te denken en te doen kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. De afdeling Onderhoud & Storingen bestaat uit gezellige en behulpzame collega's. Ze zijn er echt om jou verder te helpen en leren je graag van alles binnen dit vakgebied. Daar nemen zij gegarandeerd de tijd voor. Jouw toekomstige collega vertelt je hier meer over.

'Werkend leren én tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame toekomst. Dat is echt een mooi pakket aan voorwaarden waar je wat aan hebt.''

Leren door te doen. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw doorzettingsvermogen? Tof! Zeker als je dit aanvult met:

 • Minimaal een mbo-diploma niveau 2.
 • Geldig rijbewijs B.

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

 • Een salaris van € 2.073,34 tot € 2.961,92 bruto per maand.
 • Op basis van een fulltime werkweek een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je brutojaarsalaris, dit is inclusief ADV. Jij bepaalt of je die voor onder andere extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.
 • Een eindejaarsuitkering in december van 5,94%.
 • Een volledig betaalde opleiding.
 • Een pensioenopbouw bij ABP, speciaal voor de overheid en het onderwijs. Wij dragen 70% bij aan jouw pensioenpremie.
 • Een laptop/tablet, mobiele telefoon en een eigen bedrijfsauto.
 • Vergoeding voor de wacht en storingsdienst met de daarbij behorende toeslagen.

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer op deze vacature voor 30 november 2023. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie. Meer weten over de selectieprocedure of screening? , vertelt je hier meer over via of .Functie:elektromonteur
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2073 – 2961
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alliander via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Elektromonteur Alliander 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures