Vacature Engineer Netuitbreidingsprogramma

Engineer Netuitbreidingsprogramma in Leiden

Engineer Netuitbreidingsprogramma Haarlem - Leiden

Liander Techniek Engineers Hbo Amsterdam

Solliciteer voor 29 november 2023

Bijdragen aan de energietransitie op regionaal niveau? In de regio Haarlem - Leiden geef je verdere invulling aan het netuitbreidingsprogramma. Als technisch verantwoordelijke voel jij je thuis in deze omgeving, waar je bovendien mag rekenen op veel flexibiliteit, een passend salaris en bovenal genoeg uitdaging. Jij maakt het net duurzamer bij Alliander.

Jij maakt het net beter als engineer van het net uitbreidingsprogramma Haarlem - Leiden

Jouw nieuwe werkterrein is bekend: de regio Haarlem - Leiden wordt jouw werkgebied. Jij richt je op het vinden van het juiste tracé tegen zo'n laag mogelijk maatschappelijk kosten. Hiermee zorg jij dat onze klanten worden aangesloten en het net toekomstbestendig is. Wat daarbij komt kijken? Afstemmen met stakeholders over alle technische aspecten en een uitvoerbaar plan opstellen. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als engineer van het net uitbreidingsprogramma Haarlem - Leiden werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

 • plannen, regelen en controleren van het technisch verloop van de projecten.
 • bedenken van oplossingen om projecten tijdig uit te voeren.
 • sterkteberekeningen maken en het ontwerpen van het tracé, of je groeit door naar een situatie waarin je dit kan laten doen.
 • aanleveren van de juiste documenten voor vergunningstrajecten en -aanvragen.

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Liander. Hier ben jij medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van energienetten zoals elektriciteit en gas. Dat regel je met zo'n 3.000 collega's. Zo leveren wij energie aan huishoudens, bedrijven en andere klanten.

[Keuzezin 3] kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. Het moet dus wat opleveren. De afdeling Grote Werkpakketten bestaat uit gezellige een sociale collega's. Vanuit een regionaal programmateam worden grootschalige uitbreidingen in het elektriciteitsnet gerealiseerd. Daarmee draag je bij aan het net van de toekomst. Jouw toekomstige collega vertelt je hier meer over.

Werken aan een organisatie die toekomstproof is. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw innovatieve oplossingen? Super! Zeker als je dit aanvult met:

 • hbo-werk- en -denkniveau, met aangevuld een mbo-diploma in een technische richting (elektrotechniek, energietechniek, infra of vergelijkbaar).
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het ontwerp en de werkvoorbereiding van multidisciplinaire en complexe projecten.
 • kennis van bestekanalyses, kostencalculaties en van het opstellen van offertes.
 • adviesvaardigheid en resultaatgerichtheid voor een succesvolle uitvoering van het werk.

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

 • een salaris van € 3.298 tot € 5.333 bruto per maand.op basis van een fulltime werkweek
 • een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je brutojaarsalaris, dit is inclusief ADV. Werk je niet fulltime, dan heb je geen recht op ADV en krijg jij 12,8%. Jij bepaalt of je die voor onder andere opleidingen, extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.een eindejaarsuitkering in december van 5,94% van de uitbetaalde maandsalarissen in het huidige kalenderjaar.
 • de mogelijkheid om zowel op kantoor als thuis te werken als je functie dit toelaat.
 • het Duurzame Inzetbaarheidsbudget (DIB). Hiervoor krijg je € 500 euro per jaar en die kan je inzetten voor bijvoorbeeld arboproof thuiswerkmeubilair, loopbaanontwikkeling, vakliteratuur, sportabonnement of coaching.

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer op deze vacature voor 31 oktober. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie. Meer weten over de functie-inhoud? , vertelt je hier meer over via of . Dan helpt Joris van den Beuken, corporate recruiter jou graag verder via of .

Joris van den Beuken

Telefoonnummer:

Hoe kan ik je
verder helpen?

Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Bel

Functie:engineer netuitbreidingsprogramma
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3298 – 5333
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alliander via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Engineer Netuitbreidingsprogramma Alliander 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures