Vacature Enthousiaste Medewerkers

Enthousiaste Medewerkers in Zoeterwoude

Produktieweg 56, 2382 PD, Zoeterwoude E T

Als snelgroeiend aannemersbedrijf investeren wij volop in de toekomst en in de toekomstige generatie. Regelmatig zijn we op zoek naar vakbekwame mensen om ons team van enthousiaste medewerkers uit te breiden. Staat de vacature voor jouw droombaan er nu niet bij? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie. We hebben altijd plek voor ambitieuze mensen die passen bij ons bedrijf. Ook als je voor je stage op zoek bent naar een erkend leerbedrijf, horen we graag van je.

Ben jij betrokken, kritisch en oplossingsgericht, heb je een goed inlevingsvermogen en vind je veilig werken belangrijk? Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen en zie je een toekomst in de bouw wel zitten? En lijkt het je leuk om te werken in een familiebedrijf dat nu al denkt aan de volgende generaties? Dan komen we graag met jou in contact.

Stuur je cv met motivatie naar:
T.a.v. Afdeling HR
Produktieweg 56, 2382 PD ZoeterwoudeFunctie:medewerker
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Sirre via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Enthousiaste Medewerkers Aannemersbedrijf Sirre 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures