Vacature Enthousiaste Vrijwilliger

Enthousiaste Vrijwilliger in Zoeterwoude

Logo gemiva.nl/werkenbij

Contrast

De Swetdansers van Swetterhage zoeken een enthousiaste vrijwilliger die met hen mee wil dansen

In het kort
Waar: Swetterhage te Zoeterwoude
Wanneer: Het Swetdansen was altijd 1x per twee weken. Maar indien dat teveel is en 1x per maand is wel mogelijk, dan is dat geen enkel probleem!
Hoeveel: Het dansen is op een doordeweekse avond van 19.30 - 21.00 uur. Dag is in overleg. Daarnaast vergt de voorbereiding van elke dansavond ongeveer 1 à 2 uur.
Over de locatie

In de Zwetpolder in Zoeterwoude-Dorp ligt Swetterhage . Op deze locatie wonen, werken en recreëren ruim 340 mensen met een verstandelijke beperking.

Wat ga je doen?

Op Swetterhage wonen cliënten die het ontzettend leuk vinden om te dansen! Ze maken deel uit van de dansgroep 'Swetdansers'. Op verschillende liedjes wordt eenvoudige choreografie aangeleerd en lekker gedanst. 1x per jaar wordt er opgetreden tijdens de kerkdienst op Swetterhage. De cliënten worden tijdens het dansen begeleid door meerdere vrijwilligers.
1x per vijf jaar is er een diplomering waarbij de bewoners een oorkonde ontvangen van de burgemeester van Zoeterwoude.
Omdat de huidige coördinator is gestopt, en de cliënten het dansen erg missen, zijn wij op zoek naar een nieuwe vrijwilliger die de Swetdansgroep wil begeleiden en coördineren.

Jouw belangrijkste taak is het aanleren van eenvoudige choreografie aan de cliënten! Daarnaast zitten er ook enkele regeltaken aan vast: openen en afsluiten van het hoofdgebouw, aan- en afwezigheid van bewoners controleren, contact onderhouden met de vrijwilligers van het volksdansen, organiseren van het jaarlijkse optreden tijdens de kerkdienst en de diplomering (1x per vijf jaar). Maar het belangrijkste natuurlijk lekker dansen en plezier maken!

Wij bieden:

• de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
• ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
• goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
• onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.Functie:vrijwilliger
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemiva-SVG Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Enthousiaste Vrijwilliger Gemiva-SVG Groep 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures