Vacature Expeditie medewerker

Expeditie medewerker in Bleiswijk

Heb jij ervaring in het magazijn en vind je het geen probleem in een gekoelde omgeving aan de slag te gaan? Wij hebben dé functie voor jou!

Over de functie:

In deze functie als expeditie medewerker behoort het transporteren van de verzamelde orders tot jouw verantwoordelijkheden. Je doet dit met behulp van de orderpicktruck en zorgt ervoor dat de producten op de juiste tijd en volgens de juiste instructie klaar staan op de uitslaglocatie. Werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn: transporten van de rolcontainers naar de expeditieruimte en plaatsen in het juiste expeditievak, controleren van de gereedstaande orders, de containers die klaar staan scannen voor aanvang van het laden en eventueel het overstapelen van goederen naar een andere container. 

Naast deze verantwoordelijkheden, houd je je bezig met overige magazijnwerkzaamheden, zoals: om- en overpakken van artikelen, sorteren en reinigen van transporthulpmiddelen en assisteren bij inventarisatiewerkzaamheden. Hier komt ook een klein stukje administratie bij kijken, wat je moet zien als invoerwerk op de computer. Uiteraard volg jij gedurende jouw werkzaamheden de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Werktijden in deze functie zijn vrij flexibel. Er zijn verschillende diensten tussen 06.00 en 21.00 uur. Momenteel is het belangrijk dat je de volgende dienst kunt draaien: 10.00 - 19.00 uur en dat je op dit je beschikbaar bent op beide weekenddagen. 

Over het bedrijf:

Deze organisatie zorgt voor de bevoorrading van grote en bekende supermarkten, drogisterijen en slijterijen van de firma. Het levert veel verschillende producten, denk aan verse producten als groenten en fruit, maar ook aan (fris)dranken en shampoos. Dit bedrijf hecht veel waarde aan een prettige werksfeer, waarin de communicatie duidelijk en laagdrempelig is. Iedereen is betrokken en staat open voor elkaar, om naast efficiënt werken ook met veel plezier naar je werk te kunnen gaan.

Functie-eisen:

  • Je bent beschikbaar voor avond- en zaterdagdiensten; 
  • Je vindt het geen probleem om in een gekoelde omgeving te werken (3-5 graden);
  • Je bent fysiek sterk en stressbestendig;
  • Je hebt ervaring in een magazijn en kan goed samenwerken met collega's.

Wat wij bieden:

  • Werken in een mooie en schone omgeving;
  • Je werkt in de koeling, uiteraard staat daar een koude toeslag tegenover;
  • Een baan waar je voor langere tijd aan de slag kan, als het van beide kanten bevalt;
  • Werkdagen en -tijden zijn in overleg. Werktijden zijn tussen 06:00-21:00 uur.


Functie:Expeditiemedewerker
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2542 – 2542
Uren per week:16 – 37

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Expeditie medewerker Luba Uitzendbureau Lansingerland 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures