Vacature Financieel Adviseur

Financieel Adviseur in Leiden

Financieel adviseur

32-36 uur, max. € 5.725,00 bij 36 uur (schaal 11)

Aanleiding van de functie
De gemeenten in de Leidse regio zijn op dit moment volop in beweging. Daardoor zijn we op zoek naar goede, enthousiaste en gedreven adviseurs. Er spelen grote ontwikkelingen binnen zowel het sociale domein, als het fysieke domein en het bedrijfsvoering domein. Daardoor is het van groot belang om financieel in control te zijn en te blijven.

De gemeente Leiden vervult de financiële advisering, naast voor haar eigen organisatie, ook voor de gemeenten Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Tevens doet zij dit ook voor de gemeenschappelijke regeling Holland Rijnland. We zijn dan ook continue op zoek naar adviseurs die deze organisaties helpen om financieel in control te blijven.

Omdat we altijd wel op zoek zijn naar goede en gedreven collega's hebben we ervoor gekozen om doorlopend een vacature open te stellen. Deze vacature kent geen maximale reactietermijn. We gaan graag in gesprek met ervaren financieel adviseurs om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen, want ook wij hebben veel te bieden.

WIJ bieden een baan waar jij je geen moment gaat vervelen! Wat ga je zoal doen als financieel adviseur?

Als financieel adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor managers en/of budgethouders en help je hen om in control te zijn en te blijven. Dit doe je door scherpe adviezen te geven, maar ook door een actieve bijdrage te leveren aan de P&C producten en jouw managers en budgethouders daarbij te ondersteunen.

Sluit je werkervaring niet helemaal aan en/of twijfel je? Schroom zeker niet om contact met ons op te nemen. Omdat we verschillende mogelijkheden te bieden hebben, zijn er zo nu en dan kansen om een functie wat meer op maat te maken waarbij jouw persoonlijke kwaliteiten het best tot hun recht komen. Daarbij krijg je ook de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

JIJ bent een gedreven professional met hart voor de publieke zaak. Daarnaast ben je in staat om een effectieve bijdrage te leveren aan de huidige en toekomstige (financiële) praktijk van de organisatie. Hiertoe ben je instaat omdat je aantoonbare ervaring hebt uit eerdere vergelijkbare functies. Misschien denk je deze bijdrage ook te kunnen leveren terwijl je minder gerichte werkervaring hebt. Wat ons betreft is dat vooraf geen obstakel en zijn we vooral benieuwd hoe jij verwacht van toegevoegde waarde te zijn. We zien dat dan graag terug in jouw motivatie.

ONS TEAM bestaat uit financieel adviseurs en financieel specialisten. Met zo'n 50 financieel adviseurs werken we in een informele omgeving. We weten elkaar makkelijk te vinden om te overleggen en om samen te werken. We geven je veel ruimte om je kennis te (blijven) ontwikkelen, op voorwaarde dat jij, je collega's en de organisaties als geheel daarvan profiteren. Voor deze functie vertoef je veel op kantoor. Uiteraard kan je ook gedeeltelijk thuis werken.

ONS AANBOD voor jou is een afwisselende functie als financieel adviseur waarbij we samen kijken hoe we de functie op maat gesneden krijgen. Verder hebben we voor jou:

  • Een salaris afhankelijk van je ervaring is die maximaal € 5.725,00 bruto (schaal 11) bij een 36-urige werkweek;
  • Jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
  • Informele werksfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze partners;
  • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen. Dit IKB komt bovenop je salaris;
  • Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken is de norm;
  • Aanvullende regelingen en voorwaarden, onder andere op het gebied van ouderschapsverlof en zorgverlof.

ENTHOUSIAST geworden? Deze vacature staat langere tijd uit , we checken de reacties regelmatig. Op basis van je individuele reactie, bepalen we of we je uitnodigen.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Patricia de Beer, recruiter, via . Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met , .

WIJ ZIJN GEMEENTE LEIDEN.

Functie:financieel adviseur
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5725 – 5725
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NLEx via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Financieel Adviseur NLEx 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures