Vacature Flexmedewerker Kinderopvang

Flexmedewerker Kinderopvang in Voorschoten

Flexmedewerker kinderopvang

Ben jij de vliegende superheld die wij zoeken? Wij zijn voor onze twee BSO locaties en onze BLOS kinderopvang locatie in Voorschoten op zoek naar een pedagogisch medewerker die het leuk vindt op verschillende locaties te werken en kinderen in diverse leeftijdscategorieën op te vangen (0-12 jaar).

De functie omvat 24 uur, verdeeld over 3 of 4 dagen.

Jouw werkplek

De locatie aan het Burgemeester de Koolplantsoen kent 2 kinderdagverblijf groepen en 1 BSO groep. Je zult je direct thuis voelen in ons warme en gezellige team. Op loopafstand vind je onze tweede BSO locatie aan de Weddeloop in Het Clubhuis van handbalvereniging HVV'70. Ook hier zul jij geregeld werken. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer én de auto.

Onze kinderopvang locatie aan het Burgemeester de Koolplantsoen heeft een gezellige, rustige en natuurlijke uitstraling. Er zijn diverse speelhoeken waar de kinderen alle ruimte hebben om lekker te bewegen en te spelen. We vieren thema's gezellig samen met mooi opgemaakte seizoenstafels, verhaaltjes, spelletjes en knutselwerkjes waarbij ontdekken belangrijker is dan het eindresultaat. Kinderen leren bij ons spelenderwijs van alles over de natuur en (kriebel)beestjes. Twee keer per jaar organiseren we een maand lang een natuurproject, deze staan in het teken van dieren, planten of afval en recycling.

Onze buitenschoolse opvang aan het Burgemeester de Koolplantsoen biedt activiteiten en workshops die zijn afgestemd op de leeftijd en wensen van de kinderen. Onze knusse locatie heeft een grote ruimte waar kinderen kunnen spelen, lezen of knutselen. We hebben een ruime keuken voor leuke kookactiviteiten én een grote speelweide waar je lekker kan ravotten! Onze moestuinbak met o.a. aardbeien, tomaten, komkommer en paprika zorgt voor 'groene vingers'. En tijdens schoolvakanties is er natuurlijk een gezellig en gevarieerd vakantieprogramma, bomvol leuke thema's, activiteiten, workshops en uitstapjes.

Het clubhuis van handbalvereniging HVV'70 vormt onze locatie aan de Weddeloop. Onze gezellige 7+ locatie heeft een grote ruimte waar de kinderen kunnen spelen, lezen of knutselen. In onze keuken staan we regelmatig samen te kokkerellen en op het handbalveld van de vereniging zijn we lekker sportief bezig met elkaar. Op onze buitenschoolse opvang besteden we veel aandacht aan natuurbeleving, buitenspelen, sport en spel.

Kortom: jij hoeft je niet te vervelen en er is alle ruimte voor jouw creatieve inbreng!

Wij bieden jou

 • Een bruto maandloon obv 36 uur tussen de € 2.440,- en € 3.192, afhankelijk van jouw ervaring;
 • Een jaarcontract waarbij wij samen jouw uren bepalen;
 • Een fijne werkomgeving voorzien van alle faciliteiten en gezellige collega's;
 • Een organisatie waar aandacht en ontwikkeling centraal staan;
 • De mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen binnen BLOS kinderopvang en aan de slag te gaan met jouw talent;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
 • Ruimte voor jou om aan de slag te gaan met jouw talent;
 • Een fietsplan;
 • 12,5% korting en voorrang op onze kinderopvang.
Bellen of appen mag naar onze recruiters Martyna: of : . Liever mailen?

Functie:flexmedewerker kinderopvang
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2440 – 3192
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang De Vrije Vogels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Flexmedewerker Kinderopvang Kinderopvang De Vrije Vogels 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures