Vacature Flexpool Medewerker Nachtdiensten

Flexpool Medewerker Nachtdiensten in Leiden

GGZ Rivierduinen

Flexpool medewerker nachtdiensten

Leiden € 2.327 - € 3.787 per maand Rivierduinen 16-24 uur, begeleiders, verpleegkundige

Welke uitdaging ga je aan?

Begeleid cliënten tijdens de nacht met een ernstige psychiatrische problemen. Hoe de nacht verloopt is altijd een verassing. Dat maakt het juist leuk en afwisselend. Werken in de flexpool bied je de mogelijkheid en de ruimte om flexibel nachtdiensten op verschillende afdelingen te werken.


GGZ Rivierduinen heeft een flexpool waarbij je terecht kan als verzorgende IG, begeleider of verpleegkundige. Als flexpool medewerker word je ingezet op diverse afdelingen (kliniek herstelvoorzieningen, kliniek acuut, beschermd wonen etc.) op verschillende locaties (o.a. Leiden, Leidschendam, Oegstgeest, Voorhout en Alphen aan de Rijn). Naast de dagelijkse begeleiding, waarin je cliënten met psychiatrische aandoeningen structuur biedt en hen ondersteunt, observeer en signaleer je het gedrag van cliënten. Je begeleidt en ondersteunt de cliënten in hun proces op weg naar hun herstel.


Dit doe je door;

 • Je cliënten te motiveren en te stimuleren in hun zelfstandigheid;
 • Contact te onderhouden met alle betrokkenen rondom de cliënt;
 • Verzorgende en eenvoudige verpleegkundige taken uit te voeren;
 • Een luisterend oor en aandacht te bieden aan de cliënten.

Wie ben jij?


Om de functie van flexmedewerker goed uit te kunnen voeren beschik je over een flexibele en cliëntgerichte houding. De zorg van de cliënten staat bij jou centraal. Je staat stevig in je schoenen en je gaat graag de uitdaging aan. Je maakt makkelijk contact met je collega's en de cliënten.


Verder beschik je over:

 • Een mbo-diploma Verzorgende IG, mbo-diploma niveau 4 (bijvoorbeeld Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg of Verpleegkunde) of een hbo-diploma (bij voorkeur Social Work of Verpleegkunde);
 • Enige werkervaring in de psychiatrie opgedaan door stage of werkervaring;
 • Een beschikbaarheid van minimaal 16 uur per week.

Waar ga je werken?

De flexpool bestaat uit een team van 65 collega's die flexibel op de verschillende afdelingen ingezet worden. Je hebt zelf de regie wanneer en waar je gaat werken. Via een app op je smart phone krijg je een overzicht van het aanbod van de diensten. De diensten zijn vaak ah hoc, omdat er een collega ziek of vrij is maar het komt ook voor dat er een langdurige onderbezetting is op de afdeling, waardoor je voor een langer periode op een desbetreffende afdeling komt te werken.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 3 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.327 ,- en € 3.787 ,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 40 of 45 conform CAO GGZ, afhankelijk van je opleiding);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantieuren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Voor indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met de of ) of Tessa Hagendijk of ).


GGZ Rivierduinen


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:flexpool medewerker nachtdienst
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2327 – 3787
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Flexpool Medewerker Nachtdiensten Leapfrog 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures