Vacature Helpende Helpende Plus

Helpende Helpende Plus in Leiden

Helpende / Helpende Plus

Zorgcentrum Roomburgh, gevestigd in het historische Leiden, is een toegewijde zorginstelling die hoogwaardige ouderenzorg biedt in een warme en gastvrije omgeving. Onze missie is om een thuis te creëren waar onze cliënten zich geliefd en gerespecteerd voelen, ongeacht hun achtergrond of levensbeschouwing. Met een focus op persoonlijke aandacht en respect voor de individuele behoeften van onze cliënten, streven we ernaar om een verschil te maken in hun leven. Naast het bieden van somatische zorg en kleinschalig wonen, biedt Zorgcentrum Roomburgh ook een aanleunflat waar cliënten zelfstandiger kunnen leven met de geruststelling van beschikbare zorg binnen handbereik. Daarnaast bieden we zorgdiensten aan huis voor cliënten in de wijk die ondersteuning nodig hebben om zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Functieomschrijving:
Als Helpende Plus bij Zorgcentrum Roomburgh krijg je de kans om deel uit te maken van een hecht team dat zich inzet voor het welzijn van onze cliënten. Je speelt een essentiële rol in het bieden van zorg en ondersteuning aan onze cliënten, waarbij je aandacht hebt voor hun fysieke, emotionele en sociale welzijn. Door het leveren van persoonlijke verzorging, het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en het bieden van een luisterend oor, draag je bij aan het creëren van een veilige en geborgen omgeving waarin onze cliënten zich gerespecteerd voelen en hun waardigheid behouden.

Functievereisten:

 • Je hebt een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2, aangevuld met de module Helpende Plus of bent bereid deze module te behalen.
 • Bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg of een vergelijkbare setting.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een empathische instelling.
 • Vermogen om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen binnen de vastgestelde richtlijnen.
 • Flexibiliteit en bereidheid om onregelmatige diensten te werken, inclusief avonden en weekenden.

Wij bieden:

 • Een uitdagende en bevredigende functie in een zorginstelling die geworteld is in de katholieke traditie van naastenliefde en compassie.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei door middel van trainingen en opleidingen.
 • Een warme en ondersteunende werkomgeving waarin collegialiteit en teamspirit centraal staan.
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, inclusief:
 • Loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024 volgens cao VVT.
 • Vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een vaste aanstelling voor vertrouwen in je toekomst
 • Tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, inkomensverzekering en fietsplan.

Wil jij deel uitmaken van ons toegewijde team bij Zorgcentrum Roomburgh en een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van onze cliënten? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar . We kijken ernaar uit om van je te horen!Functie:helpende plus
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Helpende Helpende Plus Stichting Roomburgh-Hof 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures