Vacature Helpende Super Zorg Held Gezocht

Helpende Super Zorg Held Gezocht in Leiden

Ben jij minimaal helpende? Wil jij zelf bepalen wanneer jij werkt? Wil jij werken in Leiden? Dan hebben wij de baan die bij jou past! Wij zijn op zoek naar versterking in ons team voor een van de grootste zorginstellingen in Amstelveen en omgeving. Ben jij de versterking die wij nodig hebben? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
 • Salaris € 16.86-€ 22.18
 • Reiskosten vergoeding!
 • Mogelijkheid om parttime te werken!
 • Online leeromgeving voor trainingen en cursussen
 • Werken wanneer jij wilt! Flexibele uren!
 • ORT-toeslagen! Super werkplezier!
Wie ben jij
 • Handelingen zijn voor jou een eitje, want jij bent minimaal in het bezit van het diploma helpende niveau 2.
 • Jij bent bereid een VOG aan te leveren
 • Jij handelt vanuit de wensen en behoeften van de cliënt en zijn omgeving.
Wat ga je doen

Jij gaat aan de slag als zorgtopper in Amstelveen. Je werkt op verschillende locaties, op elke locatie kan er iets ander van je worden verwachten. Jij bent de zorgtopper en kan zelfstandig aan de slag. Naast jouw zelfstandigheid kan jij ook goed functioneren in verschillende team. Als zorgheld verricht jij alle nodige verzorgende en- verpleegtechnische handelingen. Hierbij signaleer je behoeften en wensen van de cliënten. Jij draagt verantwoordelijkheid voor een goede overdracht naar de volgende shift. Jij verlaat jouw dienst kijkend naar de cliënten de helemaal voldaan zijn door jouw zorg!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag als zorgheld in dienst bij Tempo-Team Medisch. Samen kijken wij naar jou wensen en behoeften. Het is belangrijk dat jij met plezier naar jouw werk gaat!

Sollicitatie

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel! Heb je toch nog vragen? Dat kan, Ik sta je graag te woord via de mail!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Helpende Super Zorg Held Gezocht, Helpende
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via zorgplanning.noordholland@tempo-team.nl of 020 569 59 22 . Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Helpende Super Zorg Held Gezocht Tempo-Team 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures