Vacature Jeugdarts Voortgezet Onderwijs

Jeugdarts Voortgezet Onderwijs in s-Gravenhage

Solliciteer

Jeugdarts Voortgezet Onderwijs

Zorg

Wil jij een bijdrage leveren aan de gezonde ontwikkeling van adolescenten? Solliciteer dan als jeugdarts voortgezet onderwijs!

Heb je affiniteit met adolescenten? Denk je graag mee over welk gedrag nog geduid kan worden als puberaal gedrag en wat niet? Vind je het een mooie uitdaging om ook de ouders van pubers aan te spreken? Werk je graag in een team? Fungeer je graag als spin in het web? Dan is deze baan iets voor jou!

Wat ga je doen?

In Den Haag zitten ongeveer 28.000 leerlingen op het voortgezet onderwijs. Om deze leerlingen te laten opgroeien tot mentaal en fysiek gezonde volwassenen, zijn we op zoek naar jeugdartsen voor het voortgezet onderwijs (VO).

Als jeugdarts VO houd je spreekuur op school, op een CJG of tegenwoordig ook digitaal. Je ziet voornamelijk adolescenten op indicatie. Bijvoorbeeld een leerling met zorgwekkend ziekteverzuim of een leerling die wel naar school gaat maar waarbij school andere zorgen heeft. VO jeugdartsen zien ook neveninstromers (kinderen minder dan 2 jaar in Nederland) en leerlingen van het Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Naar aanleiding van je consult stel je zo nodig samen met leerling, ouders en school een re-integratieplan op, overleg je met het sociaal medisch domein (medisch specialisten, GGZ, huisarts, jeugdhulp), verwijs je de leerling of geef je bijvoorbeeld (leefstijladviezen) adviezen. Samen met de jeugdverpleegkundige ben je het JGZ aanspreekpunt voor school en neem je deel aan JES (Jeugdhulp en School) overleggen. De jeugdverpleegkundige voert de reguliere periodieke geneeskundig onderzoeken uit en bespreekt zo nodig leerlingen waarover vragen zijn met de jeugdarts VO.

Wat vragen wij?

De kans om een concrete bijdrage te leveren aan een gezonde en gelukkige Haagse jeugd! Je maakt onderdeel uit van het VO artsen team welke momenteel bestaat uit 5 VO artsen. Elke VO arts is verbonden aan een CJG-locatie waar collega jeugdartsen werken die het PO bedienen. Je krijgt te maken met een breed spectrum aan vragen en situaties, wat het werk afwisselend en boeiend maakt. Je werkt meestal op één van onze CJG-locaties in de stad en soms op scholen. En natuurlijk kun je na een werkdag gaan uitwaaien op het strand!

Ook kun je rekenen op:

  • een salaris van minimaal €5.008,- en maximaal €6.777,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 12). Voor basisarts geldt een salaris van minimaal € 4.211,- maximaal €5.997,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 11);
  • een 36-urige werkweek met ruimte om compensatieverlof op te bouwen;
  • diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • een individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop je salaris, dat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof of salaris;
  • de ruimte om jouw optimale werk- en privébalans te vinden: je krijgt diverse voorzieningen (o.a. laptop en telefoon) en de mogelijkheid je werk daar te doen waar het op dat moment het beste past;
  • opname in het ABP-pensioenfonds met een gunstige pensioenregeling waarbij wij 70% van je pensioen betalen en een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten/teams zoals voetbal, hockey, hardlopen, wandelen, tennissen, darts en bridge;
  • diverse andere vormen van verlof zoals compensatieverlof, ouderschapsverlof en zorgverlof
  • en nog veel meer. Bekijk onze overige arbeidsvoorwaarden .

Wat bieden wij?

Je bent een betrokken arts met hart voor adolescenten en bent je bewust van de ontwikkelingsfases die zij doorlopen en van de culturele diversiteit van Den Haag. De uiteenlopende etnische achtergronden en sociaal-economische positie van adolescenten en hun ouders vraagt soms om een flexibele, geduldige en creatieve aanpak. Je werkt efficiënt en resultaatgericht samen binnen het team en met de verschillende ketenpartners.

Wie zijn wij?

JGZ Den Haag maakt samen met Jeugdhulp en WMO deel uit van JMO Den Haag. Een unieke organisatie in Nederland waarbij we zoveel mogelijk korte lijntjes proberen te hebben tussen preventieve jeugdgezondheidszorg, jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning. Bij de JGZ zijn we net als in de rest van het land druk bezig met taakherschikking en zorg op maat. Kortom: een energieke setting om in te werken!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Esther Kuipers, jeugdarts, op telefoonnummer . Voor meer vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Kim Duivesteijn, teammanager JMO, op telefoonnummer .

De gemeente Den Haag wil een werkgever zijn waar het prettig werken is. Waar het veilig is en waar ruimte is om vrijmoedig te spreken. Waar er ruimte is voor verschillende mensen, meningen en perspectieven. Den Haag, onze mooie stad achter de duinen, heeft medewerkers nodig die zich willen inzetten voor het welzijn en de leefbaarheid van al onze burgers. Wees welkom om te solliciteren als jij je daarvoor wilt inzetten. Zo zijn we Samen Haags.Functie:jeugdarts voortgezet onderwijs
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5008 – 6777
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Jeugdarts Voortgezet Onderwijs Werken voor Den Haag 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures