Vacature Jeugdzorgwerker

Jeugdzorgwerker in Zoeterwoude

Spring naar content

Jeugdteams Leidse Regio

  • Contact
    • Gemeente Leiden

JEUGD EN GEZINSWERKERS (JZWB)

Ben jij een jeugdzorgwerker in hart en nieren? En draag je graag bij aan het vormgeven van een nieuwe organisatie? Lees dan verder want wij zoeken jou!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's (Jeugdzorgwerkers -B) die onze teams komen versterken. Samen met je collega's en je leidinggevende ben je als eerste verantwoordelijk voor het oppakken van de diverse hulpvragen van inwoners rondom opvoeden en opgroeien. Jouw specialiteit hierbij is het ondersteunen van ouders of jeugd met een beperking. Samen met je team zet je je actief in voor het verbeteren van het functioneren van een gezin. Dit doe je door o.a. het opzetten en coördineren van een gezinsplan.

Wat neem jij mee?

  • Je hebt een relevante hbo-opleiding.
  • Je hebt een geldige SKJ-registratie.
  • Je hebt kennis en ervaring in het bieden van hulpverlening binnen de jeugdsector en/of het sociale domein.
  • Je hebt kennis en ervaring met hulpverleningsmethodieken, zoals bijvoorbeeld oplossingsgericht werken, Signs of safety, sociale netwerkstrategieën.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende functie voor de duur van 6 - 12 maanden binnen de Stichting Jeugdteams Leidse Regio. Je bent flexibel inzetbaar voor diverse teams. Je komt bij Cardea in dienst en krijgt een detacheringsovereenkomst met de Stichting Jeugdteams Leidse Regio. Je wordt ingeschaald als Jeugdzorgwerker B in salarisschaal 9, maximaal €4085,32 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Alle overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Jeugdzorg.

Over ons

Wij zijn de stichting Jeugdteams Leidse regio. De stichting bestaat uit 9 jeugdteams verspreid over de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. De jeugdteams zijn dé plek voor zorg, ondersteuning en advies voor de jeugd en het gezin. De jeugdteams werken wijkgericht en werken volgens de werkwijze; 1Gezin, 1Plan, 1Regisseur. Er is één contactpersoon voor alle soorten jeugdhulpverlening binnen het gezin.

Solliciteren?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Klim dan direct in de pen en stuur ons een motivatiebrief en cv. Doe dit door direct te mailen naar ,Functie:jeugdzorgwerker
Startdatum:6-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4085 – 4085
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cardea via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Jeugdzorgwerker Cardea 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures